Автор: fotorafi
Дата: 21-09-08 03:50
Апарата е нов!!! Готов съм да го подложим на независима експертна проверка от специалисти. Ше проверим и на уреда на Наско скоростите. Готов съм да се хванем на бас за 200 лв.!!!Призмата беше фабрично запечатана/,и не знам дали е монтирана и батерия/. Само като види Пентакона,шахтата, призмата,калъфа,преходника-всеки ще каже ,че е НОВ. НО КАК ГЕНАТА ИМА ЗАБЕЛЕЖКИ И КОНСТАТИРА ВСИЧКО ТОВА/ ОЩЕ ПЕТЪК ВЕЧЕРТА/ СЛЕД КАТО В СЪБОТА НА ОБЕД АПАРАТА НЕ БЕШЕ ВЗЕТ ОТ ОФИСА НА ЕКОНТ ВЪВ ВАРНА?????Ясновидец ли си станал Гена? Какви неща ми пишеш за гривни, преходници- след като не си освободил апарата от Еконт и просто НЕ СИ ГО ВИДЯЛ!!!! Ние сме свободни хора, живеем в свободна страна. Никой,никого не може да накара да продаде или купи фотоапарат. И ако ние,фотографите от една гилдия, си правим дребни селски номера и не се уважаваме, то как да ни уважават другите и да имаме авторитет???Винаги съм се стремял да бъда точен и лоялен. Винаги съм уважавал колегата срещу мен и съм казвал истината и изисквам това от другите.Но явно, някои наши колеги нямат тези качества в ценностната им система. Затова понякога казват с пренебрежение:фотографчия. Жалко Евгени, мислех те за широко скроен човек, фотограф със замах, но съм сгрешил!!!
|
|