Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Аналогова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Прoдаден
Автор: fotorafi   
Дата:   16-09-08 19:55

[smile] [smilie2] [smilie4]

Отговори на това съобщение
 Re: Продавам нов, неупотребяван Пентакон 6/6, призма ТТL, преходник
Дата:   16-09-08 20:06

Продавам неупотребяван,чисто нов Пентакон сикс 6/6 сниман 1 филм /зареден е в апарата/!!!!!!

1. Обектив:Биометар 2,8/80 МС/Карл Цайс Йена/
2. Шахтов визьор
3. Калъф

Допълнително :
1. Призмен визьор ТТL- нов,неупотребяван във фабричната си опаковка

2. Преходник за меховата наставка- нов, неупотребяван във фабричната си опаковка

СНИМКИ НЯМА ДА ИМА- НЯМАМ ДИГИТАЛНА КАМЕРА

НАМИРАТ СЕ В СОФИЯ,контакти ЛС,0886-711-193 или 840-18-55.

Приемам оферти за цената
Който купи комплекта- подарък фотографска чанта.

Автор: kosio2002   
Дата:   16-09-08 20:58

Здравей!

Някаква ориентировъчна цена за нещата?

Автор: seymour_sz   
Дата:   16-09-08 21:36

Да, дай някаква цена! Предложението е интересно... [smilie24]

Re: Продавам нов, неупотребяван Пентакон 6/6, купен от Гената
Дата:   17-09-08 03:19

Комплекта е купен от Гената- токущо!!!!!!!!!!![beer]

Автор: ivan.draganov   
Дата:   17-09-08 10:04

Стига бе ....пак изтървах ....[beer]

Автор: seymour_sz   
Дата:   17-09-08 10:10

и аз, и аз... [smilie8]

Автор: miton   
Дата:   20-09-08 23:42

Ееее.... аз търсих такъв за приятел колекционер от Русия, ако беше изчакал да видя обявата можеше да му вземеш 600-700лв за комплекта ако наистина е като нов.
Тук търговците предлагат малко пари и си струва да се изчакват няколко дена за да продадеш нещо на сметка.....

[smilie2] [smilie2] [smilie2]

Автор: GenaDP   
Дата:   21-09-08 00:15

Не е нов, споко. Запазен - да, но само толкоз. Ходил е и на профилактика. По незнайни причини капачката на обектива липсва, може би така са ги продавали чисто новите? Призмата - с изтекла вътре стара батерия, неясно дали работеща.

Автор: miton   
Дата:   21-09-08 00:34

аха.... моя човек иска перфектен, сантиментална история....[smilie24]

Дата:   21-09-08 02:23

Бе и аз се надявах да е перфектен, ама само с надеждата си останах...

Дата:   21-09-08 03:50

Апарата е нов!!! Готов съм да го подложим на независима експертна проверка от специалисти. Ше проверим и на уреда на Наско скоростите. Готов съм да се хванем на бас за 200 лв.!!!Призмата беше фабрично запечатана/,и не знам дали е монтирана и батерия/. Само като види Пентакона,шахтата, призмата,калъфа,преходника-всеки ще каже ,че е НОВ. НО КАК ГЕНАТА ИМА ЗАБЕЛЕЖКИ И КОНСТАТИРА ВСИЧКО ТОВА/ ОЩЕ ПЕТЪК ВЕЧЕРТА/ СЛЕД КАТО В СЪБОТА НА ОБЕД АПАРАТА НЕ БЕШЕ ВЗЕТ ОТ ОФИСА НА ЕКОНТ ВЪВ ВАРНА?????Ясновидец ли си станал Гена? Какви неща ми пишеш за гривни, преходници- след като не си освободил апарата от Еконт и просто НЕ СИ ГО ВИДЯЛ!!!! Ние сме свободни хора, живеем в свободна страна. Никой,никого не може да накара да продаде или купи фотоапарат. И ако ние,фотографите от една гилдия, си правим дребни селски номера и не се уважаваме, то как да ни уважават другите и да имаме авторитет???Винаги съм се стремял да бъда точен и лоялен. Винаги съм уважавал колегата срещу мен и съм казвал истината и изисквам това от другите.Но явно, някои наши колеги нямат тези качества в ценностната им система. Затова понякога казват с пренебрежение:фотографчия. Жалко Евгени, мислех те за широко скроен човек, фотограф със замах, но съм сгрешил!!!

Дата:   21-09-08 03:58

Аман бе, дъртак малоумен. Като прибереш парите, сканирай товарителницата с датата и часа, на който е прибрана пратката, и закачи тук снимката.

Re: Прoдаден
Автор: kkkolelo   
Дата:   21-09-08 11:02

Не мога да се стърпя да не реагирам (тъй като това е обществен базар и всички виждаме какво се пише и т.н.) Първо тази обява поне аз не видях цена и докато видя, апарата беше продаден. Второ минаха няколко дена и не видях реакция на купувача за състоянието на апарата, което по думите на GenaDP (казани по друг повод) е съвсем различно от обявеното [smilie3]. ( И пишете кратки и точни заглавия на темите, след това "продадено", без да триете другия текст, за да не отваряме излишно теми и си губим времето).

Re: Прoдаден
Дата:   21-09-08 13:52

Re: kkkolelo

Няма що да се чудиш - тук стана моделно обявите да се пускат така. Трябва да му се молиш на продавача да ти каже цена, евентуално - и да пусне някоя снимка.

Да пиша за състоянието на получената стока във форума не виждам смисъл - това си е мой проблем, не обществен. Пуснах му на продавача на лични списък с разминаванията м/у описание и реалност, и той взе да ми обяснява, че пак съм щял да го продам на печалба в чужбина. Кво повече да му кажеш на такъв?

Но се наредиха тъдява доста страдащи, че са изпуснали "чисто новия" Пентакон, та реших да ги успокоя, че всъщност той е такъв само на думи.

Сетне дедето нещо прещрака, взе да бучи, че всъщност не съм бил получил пратката, измислял съм си за състоянието на предметите, почна и да заплашва. Май не му стана твърде драго, че и други са научили за дребните му шмекерии.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР