Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Аналогова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 фотоапарати: НИКОН - ПРОДАВАМ с гаранция, за жалост
Автор: fotorafi   
Дата:   22-04-08 19:14

продававам ФОТОАПАРАТ "НИКОН" -F 90 x- тяло
---------------------------------------------
перфектно запазено, без следи от употреба
1 година гаранция от Сервиз Драганови
цена 420 лв.

продавам ФОТОАПАРАТ "НИКОН" - F 801 s-добре запазено тяло, 1 год.гаранция от Сервиз
Драганови-Цецо и Веса с нов адрес Дондуков 51
цена 400 лв

за контакти: ЛС и 02/840-18-55 София[shtrak

Отговори на това съобщение
 Re: фотоапарати: НИКОН - ПРОДАВАМ с гаранция
Дата:   23-04-08 04:40

[thankyou]

Дата:   24-04-08 09:09

[smilie19]

Автор: Synthy   
Дата:   24-04-08 16:41

що показваш средни пръсти???

Дата:   24-04-08 18:26

Не са средни, а вдъхвам кураж. Аз уважавам Никонаджиите, защото имам 2 камери и съм шастлив с тях.фоторафи

Автор: gecko   
Дата:   24-04-08 22:24

Опитай първо да продадеш F4 за 400 лева, и след това пробвай отново с телата, които продаваш сега.

Хубави апаратчета, успех!

Дата:   25-04-08 04:23

Дечко, с Ф-4 снимах едни ширпотреби-простотии .Та срам ме беше, но за 3 дни избичих 750 лв.чисти. Снимаш,проявяваш,качват ти в ателието колегите
на диск с контролна снимка,копираш на босовете малко снимки,аранжираш в 2 албума снимки.Предаваш и лапай-750 лв.чисти. Не е достойно да се гордееш с такава поръчка ама. Та си оставих Ф-4 доживот. Потърси класациите за Никон проф.модели. Брат ми донесе от Ню Йорк една книга- Ф-6 е със слабости,остават Ф-4 и 5. ТА НЕ БЕРИ ГРИЖА за стария фотограф.И не бъди ироничен,защото мога да ти бъда баща.

А ТЕЗИ НИКОНИ СА НА ВЕСА ДРАГАНОВА, жената на Цецо от срвиза, ако си отворен. Имам чувството,че се интересуваш.Хубаво е да имаш свой, личен, не служебен апарат и да
снимаш с Никон. Аз снимам от 1964 г.Никога досега не съм се кефил така, както с Никона 801 и Ф-4. А за бога, счупил съм от снимки много фотоапарати,даже и Канон ЕOS 1 N.Имал съм и Хаселблад-служебен. Дано и ти да имаш късмета да снимаш с Никон Ф-4,5 Късмет ти желая [shtrak]

Автор: gecko   
Дата:   25-04-08 22:46

Рафчо, колкото и да не ти се вярва, снимам с F4 и няма нужда да ме убеждаваш. Опитах се да ти намекна просто, че тук в базара и F4 не можеш да продадеш за 400 лева - не защото тялото не е хубаво, а защото няма търсене. Ако не ми вярваш, прерови темите от последните няколко години. Да повторя, търсене, особено на такива цени няма, да не говорим за тела от по-нисък клас, каквито предлагаш в момента.

А това кой колко пари с какъв апарат може да изкара и на кого е техниката, която продаваш, изобщо няма отношение към качеството на снимките, които ще направи бъдещият им собственик с тях. Нито към цената им. Дай да не се отнасяме в празни приказки.

Да уточня, не съм купувач в тази тема, нито се опитвам да ти преча - просто се опитвам да ти помогна да добиеш поглед върху сегашното състояние на пазара на такава техника. Продавай на воля апаратите :))

Дата:   26-04-08 07:00

Жалко ми става, като разбера,че някой е гласувал за полуидиоти на изборите.Жалко ми става,като някой дава 300,400,500 лв. за какви ли не фотоапарати. А един съвършен Никон какъвито са F 90 х,F 801,F-4,F-5 висят по форума и хората ги отминават. Ама редно е ти да им отваряш очите. Да им се набива ум. Защото,ако имаше отворени колеги,които да ми отворят очите не бих купил за редакцията Канон ЕОС 1 с дървените обективи и дърварската светкавица. Като работя с СБ 24 или 26, аз чак сега разбирам колко умно е3 замислена и перфектно изпълнена. Та мисълта ми е, има много млади,ние също сме били, да им влеем разум. Да не купуват боклуци,после да ги продават и на практика да губят. Не сме нормални хора,ние фотографите,ама да си помагаме поне малко да не перкулясаме много.Бъди здрав и късмет и не ми се сърди, но аз съм емоционален глупак които си обича фотографията. Весели празници и късмет.

Re: фотоапарати: НИКОН - ПРОДАВАМ с гаранция, за жалост
Автор: ivan.draganov   
Дата:   26-04-08 16:18

[shtrak] [smilie24]

Публикацията е редактирана (26-04-08 16:32)

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР