Автор: ptizelov
Дата: 14-09-07 19:02
предлагам на админите да сложат по една графа за всеки във форума, който продава, да се оценява със положителни и отрицателни точки, както снимките им...който желае да слага + или -, както има полезни съвети, така и да има и за никнейм, кой какво е доволен или недоволен от човека, ще помогне с ориентацията на купувачите главно, един вид на човек няма да му е необходимо няколко месеца във базара лутане докато разбере кой продава това което описва и е коректен и кой не.
аз не съм купувал от рафито, но виждам вече над 10 човека, които се оплакват от него, човек след като е некоректен крие се и не си приема стоката при връщане с цел да наклевети купувача, щом му е "чиста съвестта" или незнае какво е съвест или има изкривени представи за света, колега съфорумец "фотограф" рафи...нека да те попитам, по добре ли е да спечелиш 180 лв. и да се скриеш и да не си вдигаш телефона или е по лесно да опишеш стоката?? ще рискуваш 180 лв. пред това да продаваш и купуваш коректно? И аз съм продавал, но съм описвал всяка драскотина и черта естествено се отразява на цената, не те съветвам как да купуваш и продаваш, но мястото на такива тарикати като теб, не мисля, че е тук!
съветвам такива неща да се избягват за в бъдеще, я се засрамете и вижте западните форуми и базари има ли такива неща? Не просто там с такива не се занимават, те продават картофи на пазара или целина и домати от борсата, човека продава лайтц, не му мърсете темата, ако нямате и пари въобще не коментирайте, по патетично от това няма, успех с продажбата, я ги пусни тея неща в ебей или иди на екскурзийка в Англия, както спомена Канонио, въобще не си губи времето с тези тук...
|
|