Автор: harvester_vn
Дата: 18-01-12 12:02
Продават се следните неща:
Тяло Canon EOS 30- апарата е с проблем- има ясно изразен фронт фокус, със светли обективи ползвах ръчен фокус. На по-затворено и с не дълги обективи не се забелязва. Мисля че може да се оправим но на мен не ми се занимава. Безупречен външен вид, липсва гумичката на окуляра.
Цена 45лв.
Тяло Canon EOS 300- безупречно техническо състояние, със забележки по външния вид, сив на цвят. Отчупено зъбче на капака на батериите, побългарил съм го с метална пластинка и сега е с по-сигурно закопчаване от оригиналното .
ПРОДАДЕН
Oбектив Canon EF 28-90/4-5.6 USM. Идеално техническо състояние, мисля че няма следи от употреба (в момента не е при мен за подробен оглед), с предна и задна капачка.
ПРОДАДЕН
Обектив Canon FD 50/1.8- идеално състояние, почти без следи от употреба, без капачки.
Цена 45лв.
Обектив Tokina RMC 135/2.8 (FD байонет)- идеално състояние, нормални следи от употреба, с вграден метален сенник, без предна капачка.
Цена 80лв.
Техниката се намира във Варна, цените подлежат на разумен коментар. При интерес мога да направя снимки, в момента имам само на токината.
За връзка ЛС или 088 42 66 397
Публикацията е редактирана (18-02-12 08:29)
|
|