Автор: madbiker
Дата: 29-10-11 21:51
Здравейте,
Налага се да си продам аналоговата колекцийка от обективи и тела. Техниката съм купувал от Добромир /ranopile/ с изключение на двете Практики. Давам общо описание на техниката, която ще видите на снимките и при интерес и въпроси ще се опитам да отговоря максимално точно:
- SMC Takumar 1:2/55 - отличен с чиста оптика, капачки и филтър, фокус и бленда - перфектни
- Auto Takumar 1:2/55 - интересен модел с чиста оптика в прилично състояние и леко хлабав фокус, капачки
- Super Takumar 1:3.5/35 - отличен с чиста оптика, задна капачка и филтър, фокус и бленда - перфектни
- Vivitar 1:3.5/ 200mm - отличен в оптично и механично отоношение с капачки и тубус
- Vivitar 3Х Tele converter - отличен в оптично и механично отоношение с капачки и тубус
- Auto Vivitar 1:5.5/ 300mm - Има замъгляване на втората леща след челната, мисля че не са гъби, но не мога да се ангажирам с точна диагноза, иначе си има капачки тубус и може да свърши някаква работа за снимки и експерименти
- 2бр. Pentax Spotmatic коректно работещи с нормални следи от употреба за възрастта им, без батерийки за светломерите.
- 2бр. Practica - Единият е L2 /без светломер/ тялото е без следи от употреба и работи перфектно. Второто тяло е MTL3 с вграден светломер, но мисля че не е коректен, самото тяло работи отлично.
Има един сенник на резба, който върши работа за Такумарите и два филтъра пак за тях. Мога да дам и един преходник М42-ЕОС ако на някой му трябва. Който има интерес нека да пише ЛС, а ако има въпроси ще се опитам да отговоря. Обявата важи за София, тъй като нямам възможност да се занимавам с куриери.
Продавам всичко на куп, тъй като нямам времето да продавам нещата едно по едно. Зная, че това затруднява купувачите и определям обща цена от 350лв. за петте отлични оптики, а всички останало може да се счита като бонус. ...
Поздрави
![[shtrak]](https://photo-forum.net/forum/smileys/shtrak.gif)
Публикацията е редактирана (04-11-11 21:18)
|
|