Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

форум: Фото базар - Аналогова техника
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Некоректен продавач
Автор: nnik   
Дата:   15-02-11 15:35

След сключена сделка по телефона ivanoviliaiorrdanov продаде нещата (фото снайпер)на друг, без да ме оведоми.Това е некоректно отношение.

Отговори на това съобщение
 Re: Некоректен продавач
Автор: Найден-Стоянов   
Дата:   15-02-11 15:47

Абе я стига беее.Вие откачихте тук.Ще си продава на който иска.Ама еди какво си ,ама сключена сделка по телефона.И мен така са ме изюрквали,ама нали не си платил пари.

Некоректен продавач е ако ти е продал стока за която си заплатил дадена сума а стоката не отговаря на описанието.

Аз мога да се разбера да ти продам Българска Народна Банка ,ама....
[smilie18]

Автор: lizaastar   
Дата:   15-02-11 15:53

един приятел продава фотоснайпер пълен комплект с куфарчето-чисто нов 0898631245 Здравко

Автор: odut   
Дата:   15-02-11 16:09

Найден-Стоянов да вземеш да ме светнеш ако не е некоректен какъв се води понеже не ми се вижда наистина коректно.

Автор: kkkolelo   
Дата:   15-02-11 16:11

Не е коректно, ако е така ... Да чуем и другата страна ... https://photo-forum.net/joro/emoticons/indian_chief.gif

Автор: yavorberov   
Дата:   15-02-11 16:11

А бе то за фотоснайпер не трябва ли разрешително от МВР или от ловнорибарския съюз ???

Автор: exo99   
Дата:   15-02-11 16:24

Некоректен продавач
Автор: nnik
Дата: 15-02-11 15:35

След сключена сделка по телефона ivanoviliaiorrdanov продаде нещата (фото снайпер)на друг, без да ме оведоми.Това е некоректно отношение.

..........................................

Колега, сделка няма докато не размените пари сещу стока.
Наистина е трябвало да те уведоми, че се отказва от уговорката ви, това е пхропуск на продавача, но при условие, че се е обадил купувач и същия ден са се видяли и е взел парите, няма какво да се сърдиш толкова.
Спестява си опаковане, пращане , чакане на парите още поне 2 дни, възможни обструкции от страна на купувача и т.н.

Докато като се видят на живо, или стават нещата веднага, след тестове, или не става.

Та затова предполагам, че е предпочел другия купувач.

[beer]

Автор: Найден-Стоянов   
Дата:   15-02-11 16:32

Човека е в цялото си право да продава дадена техника на който си иска.Не му прави чест че не те е уведомил веднага,но иначе не мисля,че е НЕкоректен продавач.

Автор: totomoto77   
Дата:   15-02-11 17:34

Не му се занимавало да опакова???? Както съм казвал и друг път по подобен повод- не достатъчно само да носиш панталони.....

Дата:   15-02-11 17:36

Абе не е и супер коректен.

totomoto77 [smilie24] [smilie24] [smilie24]

Публикацията е редактирана (15-02-11 17:37)

Автор: Freckle   
Дата:   15-02-11 17:41

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Дата:   15-02-11 17:42

Не се ядосвайте, пийте по едно! [beer]

Автор: nnik   
Дата:   15-02-11 17:57

Така и ще направим!

Дата:   15-02-11 18:08

Можеш да промениш темата на некоректен непродавач или на коректен непродавач. Абе всъщност незнам ама цървуланковци много.

Автор: a_b_v_e   
Дата:   15-02-11 18:46

ако сме на пазара, ще ти обърна сергията и ще ти нахлупя кантара на кратуната [smilie23]

Автор: ZENON   
Дата:   15-02-11 19:05

На само, че ще пием по едно, ами ще го подминавам като пътен знак.
Щото ако всеки си държи на правата, нeмa ни доят като крави... за ток, вода, бензин etc.

Би трябвало да има елементарна коректност. Обаче за да не се набута или от мързел или от чиста цигания не е сметнал за нужно да направи опит за контакт.
С такива хора не бих правил бизнес, та ако ще копче да купя от тях.
[smilie23]

Но нека чуем и неговата версия...

Публикацията е редактирана (15-02-11 19:08)

Автор: fotolaik   
Дата:   15-02-11 21:11

Абе, за всеобщо съжаление помярщината отдавна се е настанила комфортно в този прекрасен форум, но явно, при толкова много участници, трудно може да се осъществява някакъв ефективен контрол.
[beer]

Автор: nvassilev   
Дата:   15-02-11 21:23

За мен нещата стоят така:ако съм се договорил с някой да му продам нещо и после някой ми предложи друга оферта ще спазя първоначалната договорка.Така действа един почтен човек.

Публикацията е редактирана (15-02-11 21:28)

Автор: miton   
Дата:   15-02-11 22:57

Няма спор, некоректно е постъпил човека[smilie23]

Автор: vlex   
Дата:   15-02-11 22:59

Стига ревали - некоректни хора има навсякъде, въпреки всичко обаче, докато не дадеш пари за дадена стока (капаро, заплащане етц) няма друг вид сделка, освен устна договорка. Да, и аз не смятам, че е най-мъжката постъпка да се договориш с някого и после друг да ти предложи друго (повече пари, спестяване от опаковане етц), НО всеки си е в правото да се разпорежда със стоката си, тъй че станалото - станало.

https://photo-forum.net/forum/read.php?f=46&i=129345&t=129345&phorum_uriauth= - този го гледах днес, перфектен комплект е (абсолютно като нов), даже се съмнявам, че е снимано въобще с някой от двата обектива. Не е достатъчно остър за моите нужди, затова не го взех. Митко е точно момче - който го вземе от него, няма да съжали.

Дерзайте!

Поздрави,
Влад

Дата:   15-02-11 23:36

В първата събота на март ще е поредната среща-базар "на живо" в София.
Ще пусна тема десетина дни преди това.
[beer]

Публикацията е редактирана (16-02-11 00:13)

Автор: nikopetrov   
Дата:   16-02-11 06:01

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: devege   
Дата:   16-02-11 08:19

Автор: asenr   
Дата:   16-02-11 11:55

След като няма сделка, продавачът не е некоректен. Просто не си държи на думата, което значи че е несериозен и не може да му се вярва много. Има малка разлика.

Автор: a_b_v_e   
Дата:   16-02-11 12:09

уф, като няма сделка, значи оня всъщност даже не е продавач, а другия не е и купувач, а който не си държи на думата, е как да му имаш уважение!? "несериозен" е най-меко казано. Има и по-важни неща от парите! Бъдете живи, здрави и КОРЕКТНИ ![beer]

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР