Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Аналогова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 ...На М-42 - ОБЕКТИВИ - РАЗПРОДАЖБА...ДОПЪЛНЕНИЕ ОТ 2.8.2010 Г.
Автор: aleksandr   
Дата:   20-07-10 21:24

…Обективи на М-42 …РАЗПРОДАЖБА…

Продавам част от моите обективи на резба М-42.
Ще се продават до 24:00 часа на 27 юли 2010 г.
Причина за продажбата: приходите от тях ще добавя към сумата за откупуване на доброто ми име пред някои близки….:((

- Следват описания, цени и снимки…

Отговори на това съобщение
 Re: ...На М-42 - ОБЕКТИВИ - РАЗПРОДАЖБА
Дата:   20-07-10 21:25

1). ПРОДАДЕН...Pallas automatic dyna coated 2,8/35
- Много добър външен вид, чисти лещи, плавно работеща механика. Превкл/чвател А-М. Пъргаво скачаща чиста 6-ламелна бленда.
Има задна капачка, скайлайт филтър и пластмасов сенник за отпред. Има и твърда цилиндрична кутия от изкуствена кожа.
Цена: 40 лв.

2). Argus Auto-Cintar 1,7/55
Добър външен вид, личи леко само един ръб от притягане и презалепване на гумата на фокусния ринг. Лещи – чисти. Превключвател А-М. Чиста, пъргавоскачаща 6- ламелна бленда. Няма капачки. (Мога да намеря + 10 лв).

Цена: 40 лв.

3). ПРОДАДЕН...Рядък черен Юпитер – 11 А – 4/135. Много чисти лещи, има следи от употреба по корпуса – леки олюсквания, но не до метал, а до по-долен слой боя. Плавно работеща механика. С ръчно нагласяща се 12 – ламелна бленда, с отделен ринг за бързо отваряне и затваряне. Двете капачки в комплекта.

Цена: 45 лв.

4). ПРОДАДЕН...Юпитер - 37А – 3,5/135. Почти нов на вид, с идеално чисти лещи и плавно работеща механика. С ръчно нагласяща се 12 – ламелна бленда, с отделен ринг за бързо отваряне и затваряне. Двете капачки в комплекта.

Цена: 60 лв.

5). ПРОДАДЕН...Hanimar tele-auto – 3,5/135. Почти нов на вид, с чисти лещи. Плавно действаща механика. Превключвател А-М. Пъргаво скачаща чиста 8-ламелна бленда. В комплекта две капачки и твърд цилиндричен калъф от естествена кожа.

Цена: 65 лв.

6).ПРОДАДЕН... Познатият на всички Helios – 44 – 2, 2/58. Добре направена бройка, почти нов на вид с чисти лещи и добре въртящи се рингове. С двете оригинални капачки е.

Цена 25 лв.

7).ПРОДАДЕН...Industar - 50 - 2, 3,5/50 - руския тесар. В много добър вид и състояние, без капачки, но с бакелитова кутийка.

Цена: 15 лв.

Моля за питания – на ЛС!

Публикацията е редактирана (28-07-10 17:32)

Дата:   20-07-10 21:32

снимките

http://photo-zona.net/index.php?APP_ACTION=DISPLAY_IMAGE&ALBUM_ID=23994

Автор: novi4ok   
Дата:   20-07-10 22:41

лс.

Re: ...На М-42 - ОБЕКТИВИ - РАЗПРОДАЖБА...
Автор: xor   
Дата:   21-07-10 14:29

и от мен имаш лс :)

Дата:   21-07-10 15:22

Здравейте!
Благодаря за големия интерес!

Моля fishburn да обощи и уточни въпросите си, че не мога да схвана точно искането му!

Дата:   21-07-10 21:17

Изключително некоректен! Стария номер с "ама преди вас беше колегата "еди-кой-си". И номерът се разиграва след няколко съобщения, като още първото беше: "Запазвам го - дайте телфон за връзка!"
Всеки тук може просто да погледне темата и отговорите и да си направи сам изводите.
alexandr, колегата xor, за когото ми написахте, че ме е изпреварил е писал не 1 минута или 1 час, а 1 ДЕН след мен. Погледнете си и личните съобщения и вижте първото което съм изпратил. Постъпката Ви е под всякаква критика!

[smilie23]

Публикацията е редактирана (21-07-10 21:32)

Автор: apollo   
Дата:   21-07-10 21:51

Ами ако човека просто е писал наистина преди теб но е имал работа и на следващия ден е подсетил продавача с вметка и в основната тема...

... хайде по-спокойно!

Автор: fotolaik   
Дата:   21-07-10 21:53

Така ще става и в бъдеще, докато се продава "сам воар" чрез лични съобщения!
[beer]

Дата:   21-07-10 22:32

...Поисках извинение от novi4ok! Прав е!
Дано го приеме!
Днес е такъв неочакван наплив от въпроси в личните ми съобщения, че наистина не съм догледал...:((
Убеден съм, че за пет години на форума, няма нито един от десетките съфорумци на които съм продал по нещо да ме обвини в некоректност.

Дата:   21-07-10 23:02

Рядко хората имат смелостта и достойнството да си признаят грешката. Приемам извинението и на свой ред се извинявам за острата си реакция - обяснението е, че от доста време дебна тук за този юпитер и ми омръзна да бъда прескачан от прекупвачи или бързаци. Но това не променя факта, че пак не се вредих за това, което искам въпреки, че съм пръв.
Надявам се поне колегата, който го купи да го използва, а не да се появи в ибей след няколко дни.

Публикацията е редактирана (21-07-10 23:04)

Автор: adash   
Дата:   21-07-10 23:36

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Дата:   21-07-10 23:58

Касае ме, защото заради тарикатите на дребно, за които печалба от 50-100 лв. е нещо страхотно, в БГ не останаха читави стари обективи. И репликата "купи си го от ибей" можеш да си я спестиш - препочитам да го видя "на живо" и в допълнение да си спестя едни 50-100-200 лева мита, такси, ддс, транспорт и т.н. То не че селските тарикати източващи старите руски и немски обективи от тук няма да се самопрецакат с времето, но от това на фотографите в БГ няма да им стане по гот. Същото е като със строежите по морето - някой може и да спечели нещо (в началото), но после са преебани абсолютно всички. Нагло и безогледно.
И е типично по български: "След мен - потоп..." Само българинът може да е толкова прост и недалновиден. Няма друг народ, който масово да не мисли за последствията от действията си. А после сме първи по мрънкане и жалване...

Автор: adash   
Дата:   22-07-10 00:07

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Дата:   22-07-10 16:17

22.7.10
[shtrak]

Автор: Найден-Стоянов   
Дата:   23-07-10 10:03

Л.с.

Автор: fishburn   
Дата:   23-07-10 22:18

Александър е много коректен обектива който взех от него беше много добре опакован и също така много запазен почти неразличим от нов.[smilie24]

Дата:   26-07-10 10:19

Искам и аз да благодаря на Александър за коректността и невероятния обектив!

Автор: d256h   
Дата:   26-07-10 11:10

невероятния обектив !? ! ? !

Дата:   26-07-10 11:26

Много гръмко ли прозвуча ;) Обектива (Юпитер 37А) е наистина почти неразличим от нов и определено ми надмина очакванията за острота и рисунък, така че за мен е невероятен :)

Дата:   26-07-10 18:30

Обновена: 27.07.10 21:54 ч.
[shtrak]

Публикацията е редактирана (27-07-10 21:53)

Дата:   02-08-10 23:04

Добавям още:
8). Helios - 44M - с аввтоматична бленда и превключвател. Съвсем чисти лещи, мн. добър външвн вид, пъргаво скачаща 8-ламелна бленда без омасляване и зацапвания. Много добро и остро изображение дава, може би най-добрата бройка, която съм имал от този тип.
Няма капачки.
Цена = 25 лв.

9). Хелиос - 44 - 2. Почти нов на вид. Съвсем чисти лещи. Има не много омасляване по ламелите на блендата. Няма капачки.
Цена = 15 лв.

10). Поз. 2). от по-горния списък: Argus Auto-cintar...намалявам на 35 лв.

Тук най-накрая в албума са снимките на дописаните два:
http://photo-zona.net/index.php?APP_ACTION=DISPLAY_IMAGE&ALBUM_ID=23994

Re: ...На М-42 - ОБЕКТИВИ - РАЗПРОДАЖБА...ДОПЪЛНЕНИЕ ОТ 2.8.2010 Г.
Автор: Найден-Стоянов   
Дата:   02-08-10 23:32

Днес взех един обектив от александър и съм изключително доволен.Техниката е неразличима от нова,перфектно опакована.Евала на такива хора.[smilie24]

Re: ...На М-42 - ОБЕКТИВИ - РАЗПРОДАЖБА...ДОПЪЛНЕНИЕ ОТ 2.8.2010 Г.
Дата:   03-08-10 19:20

Благодаря на купувачите за добрите отзиви.
Надявам се да са точни...:))
С мъка се разделих с тези обективи, но...здраве да е! Ще дойдат по-добри времена...:))

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР