Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Аналогова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Суперия 200 и Ектар 100 в срок на годност -ПРОДАДЕНИ!
Автор: toti   
Дата:   14-07-10 07:50

Продавам 6бр. Фуджи Суперия 200 и 2бр. Кодак Ектар100.Филмите са купувани от вносителите.Суперията е в срок до 01.2011, а Ектар-а до 11.2010.Съхранявани винаги в хладилник.Цената е 6 лв. на бройка,или 40 лв. за всичките.

Отговори на това съобщение
 Re: Суперия 200 и Ектар 100 в срок на годност
Дата:   14-07-10 09:14

Лентите се намират в Пловдив,за страната Еконт за сметка на получателя.Довечера ще кача снимки.

Автор: J.J.R.   
Дата:   14-07-10 11:21

6 лв на бройка за суперия? Тая суперия докога ше изкарвате бати скъпия филм. [smilie23]

Дата:   14-07-10 12:33

Колко трябва да струва според Вас?Аз на толкова съм ги купувал и на толкова ги обявих.... кажете колко им е реалната цена тогава????

Дата:   14-07-10 12:52

Ектара е запазен....Суперията по 5 лева след като била скъпа..макар,че едно Фуджиколор струва 5 във фотото.

Автор: J.J.R.   
Дата:   14-07-10 13:49

Не, не ме разбирай погрешно, не целя да нападна теб конкретно, 3.30 е цената на суперия в срок от магазин, вероятно има и по евтино некъде, цени от 5 и 6 лв направо си е обир(в магазините също варират в такива цени) Нищо чудно наистина да си я купил на 6лв, но е хубаво да се знае от всички че този филм не е така скъп както искат навсякъдсе да го пробутат.

Поздрави.

Дата:   14-07-10 14:17

Незнам къде ги намирате тези цени...В Пловдив за тези пари се намира Фуджиколор по фотоателиетата,а Суперия почти неможе да се намери.на мен филмчетата не ми трябват и искам да ги продам преди да им изтече срока на годност.Приемам всякакви предложения.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР