Автор: beat_junkie
Дата: 13-05-10 23:52
Продаден Продавам Olympus Mju 2 известен още като Olympus stylus epic, сребрист на цвят, с батерия, каишка, калъфче и бонус - филм по избор от тези, които са ми остнали (предимно черно-бели, примерно Ilford HP5 или Kodak Tri-X). Апаратът е в отлично състояние, но в последно време не се използва, а и няма изгледи скоро да се ползва пак, така че се надявам да си намери нов собственик, който да снима с него. Това, което ме привлече, за да си го купя преди време, беше страхотното качество на снимките, водоустойчивостта му (въпреки че така и не се възползвах от нея), има железен АФ, дори на тъмно, както и компактността му.
Цена: 50 лв.
Продаден Също така на тезгяха е Polaroid Supercolor 635, никога не съм го ползвал, даден ми беше от приятел, който не възнамерява да го ползва повече, заради себестойността на консумативите (което всъщност ме накара и аз да не го ползвам вече 2 години). Има 2 драскотини по горната страна, надявам се да си личат от снимките. Не знам какво е функционалното му състояние в момента, но докато е бил използван, не е имало проблеми. Ако някой смята, че му трябва този фотоапарат поради някаква причина, обявявам му цена от 15 лв.
И последно в списъка - плосък скенер Canon Canoscan 8800F, с приставки за сканиране на 35мм филм, среден формат филм и диапозитиви. Съответно приставките побират 12 кадъра лайка формат, 3 кадъра 6х6 и 3 или 4 диапозитива, не съм сигурен за тях(такива, които са сложени в рамка или както там се нарича имам предвид). Скенерът е купуван преди година и половина, но сумарно е прекарал на бюрото ми 3 или 4 месеца, през останалото време е бил в кутията си напълно опакован, тъй като заема място, а е използван именно за сканиране на филми - уви филм снимам рядко, напоследък дори съвсем не ми остава време и затова го продавам. Върви си с пълната окомплектовка, както е купен, вероятно без някое найлонче, служещо за опаковане на кебелите. В комплекта има инсталационни дискове, Photoshop Elements 5 и SilverFast не-знам-коя-версия-но-мога-да-проверя-при-интерес ![[smile]](https://photo-forum.net/forum/smileys/smilie1.gif)
Цената му е 300лв.
За контакти - на ЛС
Само да добавя, че нещата се намират в София, бих пращал по куриер само фотоапаратите, за скенера ме е страх.
![[beer]](https://photo-forum.net/forum/smileys/smiley20.gif)
Публикацията е редактирана (04-07-10 22:22)
|
|