Автор: iordanov
Дата: 05-04-10 23:39
Пич, не си споменавал корекция на цената преди срещата, на срещата не спомена, че искаш да ти намаля цената със 100 лв. защото няма предна капачка /задна имаше/. Бях сложил и предна капачка от друг обектив, за да не се напраши челната леща. Ако ме беше уведомил предварително, че предлагаш 300 лв., срещата нямаше да се състои и сега нямаше да ти чета глупостите. Освен това, ти казах, че за Олимпус точно тази покупка е напълно безмислена, така, че не можеш да ме обвиниш, че на всяка цена съм искал да ти пробутам неизползван обектив като нов, и то без предна капачка.Не коментирам цената, и факта, че не можеш да си я позволиш, коментирам факта, че ми загуби времето. Не коментирам баба ти, ибей, търсенето и предлагането, нито финансовата криза. Не разбирам нюансите на нов, неизползван и като нов, вероятно имат огромно значение за теб. Пробва го, видя че е перфектен, и кво стана?
Не ми давай съвети кое и как да продавам, пак ти казвам, пиша, защото представяш некоректно нещата.
Не намесвай и търга, защото там пък наистина няма какво да кажеш.
И тоя обектив, който споменаваш накрая ще бъде продаден точно за 600 лв. в бея, направи си труда да погледнеш.
Тъпашките пазарлъци които правиш в момента за несъществуващ обектив изключват напълно вероятността да намериш такъв за тази цена. щом едно нещо изчезва на мига, значи цената му е под реалната в момента. Ако не стоиш постоянно пред компютъра, ама наистина постоянно, няма да си намериш обектив за 199,99 лв. Ако не ти се стои, плащаш си реалната цена без сърцераздирателни изстъпления. Дреме му на някой, колко даваш.
Айде, със здраве, аз те напускам ![[smilie5]](https://photo-forum.net/forum/smileys/smilie5.gif)
|
|