Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Tarsia Pentacon SIX
Автор: botko   
Дата:   11-03-04 16:37

Tarsia Pentacon SIX...
i kade v Sofia i v Plovdiv ima okazioni za takiva strai tehniki kato tozi pentacon ?

Отговори на това съобщение
 Re: Tarsia Pentacon SIX
Автор: robi   
Дата:   11-03-04 16:40

Май гледах такъв за продажба в ателието на пазара Ситняково.

Автор: Mobby_Dick   
Дата:   11-03-04 17:20

robi - няма вече там, аз ги поизкупих, барабар с оптиката [smilie3] от същата верига АССА фото, остана 1 Пентакон Сикс, на бул.Мадрид.

Автор: marto   
Дата:   11-03-04 17:52

RE:Mobby_Dick
Ти какво ги правиш?[smile]

Дата:   11-03-04 18:00

marto - давам ги на ремонт,и снимам с тях...правя бартер, продавам на приятели, или на по-висока цена на всеки.

Дата:   11-03-04 18:50

Dobre de kazete cena .. ? kade kolko go ima ?
Mobby ti za kolko si go vzel , a i na kolko gi prodavash ? Interesuvam se seriozno !

Дата:   11-03-04 19:12

ходи във АССА фото на Мадрид. Имаше преди 2 месеца запазен отвън, с биометар 2.8/90 и призма за 120 лв.Аз им отнесох само 1 флектогон тогава - последния клиент бях през 2003 г.:). Супер изгодно е. Дай си го после на профилактика, и ремонт...ще ти кажа къде.

Алоууу, разбирача....
Автор: GenaDP   
Дата:   11-03-04 22:29

...Биометар 2.8/90 за Pentacon Six още никой не е произвел на тоя свят. Биометарите са 80мм., поне туй главицата ти не можа ли да го запомни за сичките тез години?

Автор: machine_head   
Дата:   11-03-04 22:32

botko ti kato pitash postoianno pone niakoga kupuwash li neshto?

Дата:   11-03-04 22:55

Da machine_head, Da kopuvam, sashto priemam i podarazi ako iskash da mi napravish takav [smile] [smile] [smile]
A mezdo drugoto za da spish spokoino pentacona ne e za men a za moi priatel koito ne se vre iz forumite i az mu varsha malka usluga. Nadiavam se veche da si spokoen. [smilie6]
Blagodaria na vsichki koito mi pomognaha sas savet i specialno na Mobby [beer]
Samo shte go pomolia da mi kaze kade e toia Madrid ? Ne e v ispania nali [smilie3]
prepolagam che taka kazvate na neshto v Sofia ?

Автор: machine_head   
Дата:   11-03-04 23:07

stoto edin priatel na moi priatel imal priatel deto prodawa takaw [smilie5]

Дата:   11-03-04 23:28

Ботко - еми виж на картата, няма аз да ти търся точния номер. Бул.Мадрид е в София, като тръгнеш от "Малък градски театър" към Подуене, ателието е 50 метра в ляво. АССА фото.
GenaDP - браво, блестиш от ум, НАПРАВО ИЗВИРА от теб. Това , че ме поправи за Биометар 2.8/90 , че е 2.8/80 е верно...и кво?! Ти не скиваш ли, че много не се аба да пиша точно?!!! Така, че не ми се влачи по думите. Ти да не си имал лошо детство, и учителката да те е била с пръчка за всяка запетайка - надали, сега правиш много по-същностни грешки + запетайките, но не ти пречи да поправяш пошло другите, с обиди. Поправяй несъществените за разговор неща колкото си искаш, щом ти прави кеф, но го прави като човек, а не като DP.

Да де...
Дата:   11-03-04 23:42

...За теб и м/у Биометар и Биотар разликите бяха несъществени... Както и м/у 6х7 и 6х9 формата. Абе изобщо, я вземи да пишеш само първите букви на думите - ем да не се абиш, ем и по-кратки да са ти излиянията, че така само трафик ми генерираш, докато чета някоя тема, в която си словоизлиявал...

Дата:   11-03-04 23:51

Несъществени са, ако в изречението се подразбира за какво иде реч...например в случая за нормалния обектив към Пентакон Сикс - просто му казвах, че се продава тялото + нормален за 120 лв.
А трафика - ми не чети, ще ми направиш услуга даже, що ши ми дигаш нервата с глупости.

Хе...
Дата:   12-03-04 00:34

...ми не пиши в постингите, дето ги чета, и няма да ми пречиш...

Впрочем, тъпанарино, знаеш ли колко различни "нормални" обективи има за Пентакон Сикс? Тоя апарат се е продавал с ТРИ различни 80мм. обектива, като Биометар-а има и различни версии. Освен това на тоя апарат стават и руските Волна и Арсат, и Шнайдер-ите на Екзакта 66. Тъй че твоята информация, поднесена по тоя преработен начин, пак не върши много работа...

Дата:   12-03-04 01:16

Знам тъпанарино, но това не е тема на разговора и му дреме на човека.Ако иска да си купи и някои от тях, ще му кажа откъде - но е безмислено, руските са по-зле..а за Екзахта 66 ти сигурно не си виждал наживо.
Не всички де си казал са точно 80 мм. обаче, тъпанарино...но нали за нормалните има известна граница. Приеми го, като Нормален стандартен, фабричен , комплектован към апарата или както ти е угодно...и престани да плещиш елементарни знания, че ми е писнало от такива натегачи де вдигат ръка по желание непрекъснато, за стари уроци.
А ти четеш ли кво пиша - нормалния с които съм видял Пентакона /които също може да е няколко вида...например Сикс ТЛ...и с няколко вида призми - с ТТЛ измерване и без/ е Б И О М Е Т А Р /даже после го допълних постинга..че въобще има обектив отпред/....не съм гледал тогава да го купувам, за да му гледам точната модификация на биометара, например.
Ай Ехит, че ми писна от тебе.

Ами тогава...
Дата:   12-03-04 01:49

...се пише "някакъв Биометар 80/2.8", тъпак. Щото Биометари има и на други милиметри за тоя апарат, ама верно, че ти на тях им викаше Sonnar-и за по-интересно. Ей на - забравих, че при теб това са само незначителни подробности...

Дата:   12-03-04 01:54

избери си според милиметрите, и си го употреби според потребността.

Biometar...
Дата:   12-03-04 02:00

...няма да свърши работа в твоя случай. За да бъдеш изцерен успешно от малоумието - двуцевка ще трябва...

Автор: stiwan   
Дата:   12-03-04 02:42

@Mobby_Dick, моля, дате си еМаил - адреса да Ви изпратя писмо. В abv сте си изчерпали лимита (!) Аз съм steiw@chefmail.de

Автор: poliaka   
Дата:   28-10-04 15:32

hi six tl 6x6 6ahtov vizjor s obektivi karl zeiss 2.8/80 i !!!2.8/180!!! za 400

Автор: slavov   
Дата:   26-01-05 10:06

От Бургас съм и имам Pentacon SIX ТL
с оптика Karl Zeis.Човека на който беше, каза че работи добре.Не съм фото любител и не разбирам.Можете ли да ми кажете приблизителна цена ,защото смятам скоро да го продам.Гледах го 250$ в един сайт.Утре ще ви дам по точни данни за апарата.

първа  назад  1     всички  напред  последна