Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Interesuvam se,kude...
Автор: m00n_lAdy   
Дата:   29-12-04 16:44

Interesuvam se kude( pri koi fotograf ) moga da si napravq PROFESIONALNI FOTOSNIMKI? Lubitel sum na FOTOGRAFIQTA ot suvsem skoro i VINAGI mi e bilo interesno da si napravq takiva profesionalni snimki, no NiKOGA ne sum znaela kum kogo da se oburna. Imah takuv shans - da gi napravq v 4ujbina, no po ste4enie na obstoqtelstvata go propilqh. Nadqvam se, 4e shte mojete da me naso4ite kum nqkoi. Blagodarq vi predvartelno.

Отговори на това съобщение
 Re: Interesuvam se,kude...
Автор: Junior   
Дата:   29-12-04 17:22

Ако става дума за портретни снимки (щото много не се разбира за какво точно говориш) - обърни се към Борис Бишков, Фото Студио "Байонет" на ул Гурко между ст. Васил Левски и Спортната палата (срещу "Баба Яга")

Interesuvam se,kude...
Дата:   30-12-04 23:44

Stava duma za snimki kato za BOOK, estestveno tam trqbva da ima i portret, no dali tozi fotograf pravi takiva snimki, kato za BOOk?!
Mersi na vsi4ki otzovali se!

Автор: RAMZE   
Дата:   30-12-04 23:49

Ти не можеш ли да пишеш на Български,че да ти се разбира?

Автор: nsirakov   
Дата:   30-12-04 23:50

ако си от Пловдив ти препоръчвам Гафа...

ако си манекенка с дълги бедра... ГуруММХ е за теб.. :)[smilie24] [smilie24]

Автор: Stoyan22   
Дата:   31-12-04 00:02

Tyk ima dosta portretni fotografi, razgledaii im profilite i si xaresaii niakoii kato still na raboto i se svarji s nego

Автор: explorer   
Дата:   31-12-04 00:18

Book-а на един модел не се прави от 10 снимки с един фотограф. Има фотографи, които предлагат услуга "портфолио" на доста солена цена, но по принцип не се прави така (съжалявам ако развалям на някой бизнеса). По принцип, ако искаш да работиш като фотомодел, трябва да си намериш агенция, която ще ти намира работа, а агенцията вече ще си има своите изисквания какви снимки и от кой фотограф трябва да има в портфолиото ти. В един професионален book би трябвало да има снимки в различни стилове, от различни фотографи, трябва да имаш портрет, снимки в цял ръст, и когато започнеш да работиш - т.н. tears (tear sheets) - т.е. изрезки или страници от публикации със твои снимки.

Автор: GuruMMX   
Дата:   31-12-04 00:23

az pravj abookove!
ti parichki imash li? :)

Автор: GuruMMX   
Дата:   31-12-04 00:24

ha ha :)

Автор: BuzzFuzz   
Дата:   31-12-04 00:48

nsirakov ако е манекенка нали се сещаш че всички ще я снимаме без пари па тя да си избира снимките !!! :)

Автор: Nikon_F2   
Дата:   31-12-04 02:05

[smile] explorer [smilie24]

Фотосесия можеш да си направиш при нас. Постоянно правим такива: за букове, композити, за портфолия и т.н.
Цената зависи от конкретните изисквания, броя на снимките, ангажираността на други хора,( напр. гримьор, коафьор, реквизит...).
Иначе explorer е прав. Хубав бук нес е прави за един ден. Добрите букове имат снимки от няколко години, доста сесии, доста фотографи и т.н.[smile]
Ако искаш се обади. f2nikon@abv.bg

Автор: aquarius_v   
Дата:   31-12-04 08:51

ЕЕЕ вие отказахте девейчето бе !! [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Interesuvam se kude....
Дата:   31-12-04 13:20

Mi ne.. ne sum se okazala,prosto iskah da razbera kak stoqt neshtata, zashtoto ne sum profesionalen model, a puk i ne iskam da se obvurzvam s nqkoq agenziq, vsi4ko si go pravq za sobstveno udovolstvie. Samovliubeno sushtestvo,kakvo pove4e!:) Pak kazvam - nqmam za cel da stavam model, prosto zashtoto ne mi dopada BG standarta na MODELKITE! :) Grubo prozvu4a.. :)) Blagodarq na vsi4ki, koito izkazaha mnenie i pomognaha.. Koito mi e pomognal nai-mnogo shte go razbere skoro!! : ))
A kakvo shte re4e SOLENA SUMA, t.e. kolko SOLENA moje da e..??? :))

Автор: Canon   
Дата:   31-12-04 13:38

Колкото повече искаш да получиш, толкова повече трябва да дадеш [smilie5]
Примерно, искаш с 10 години по-млада да изглеждаш- с 20% повече.
с 10кг по-малко от теглото +50лв.
Да изглеждаш като Наоми Кембъл +100лв (черната вакса е много скъпа) [smilie5]
Ако много бързаш, мога да ти дам да избираш от готовите.
Шегувам се, хайде успех с
GuruMMX, Nikon_F2, explorer, [smilie24] [smilie24] [smilie24]

първа  назад  1     всички  напред  последна