Автор: Mobby_Dick
Дата: 08-03-04 22:52
GuruMMX - а каква калибрация те гони, това ли е темата...и да е това, ти КАКВО казваш по нея? От самолет се вижда (а и на всички монитори), че таблицата не става за сравнения качествата на апаратите , сравних я с тестовата таблица-оригинал от Кодак. За трети път казвам, че има воал, изкривено цветопредаване и занижен контраст (което не се дължи на фотоапаратите с които е снимана, защото се вижда и област извън таблицата, която е същата.)Освен това, и доста по-прости апаратчета го докарват поне на бяло.Нещо ако имаш да кажеш по това -казвай, иначе е късно да ми се правиш на даскал без тапия и да се "усмихваш снисходително". Изпитвали са ме по това грамотни хора преди 20 години. nishto lichno Man :)..ама както казва Гената, веднъж като си говореше сам "Когато се псува, чат пат трябва нещо и да се казва"
А Гена, за "машинките"..кои ги доставя не е предмет на раговор, но факт е, че ги има...и не са масово явление, поне се знае кои къде в нашата малка страна бачка на такова. Ако много ти е интересно и се държиш прилично, мога да ти дам малко инфо, снимчици или квото ти топли душата, но няма да ти е нужно..нито ти влиза, нито ще ти влезе някога в работа - колкото на мене наръчник за хирурга, например.
ААаа Гена, ако това чудо горе е недоекспонирано /недосканирано или прочие/, това значи, че не съм прав или....всъщност какво казваш ти с това - щото май не е псувня, значи трябва да е някакъв довод?
|
|