Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Фотосайт.ру
Автор: boni   
Дата:   19-12-04 21:19

Отдавна не бях влизал там (повече от година) , сега си направих нова регистрация и позяпах малко.
Искрено се посмях на това как разни сайтове копират нововъведения един от друг и то толкова дирекно та чак без да мислят.
Примерно хареса ми опцията да може да си избираш да ти гласуват само регистрирани потребители или всички:)) Докато обаче това има някакъв смисъл при средноаритметична система на гласуване както е в руския сайт,то не виждам какъв точно е смисъла при система с натрупване от точки ,където могат да ти дадат само а не да ти вземат :))
Много ми "хареса" и системата с рейтингуване на авторите "претендент" ,"любител" и т.н. до "гуру"[smilie18] [smilie18] [smilie18]
Както и да е обаче се втрещих когато ми излезе малко подвижно банерче върху снимката,което ми пречеше да я разгледам докато не го кликна !!!

Продължавам да гледам с повишаващ се интерес :))

Публикацията е редактирана (19-12-04 21:19)

Отговори на това съобщение
 Re: Фотосайт.ру
Автор: mikele   
Дата:   19-12-04 21:22

koj e sajta napishi go

Автор: Kuncho   
Дата:   19-12-04 21:30

pohvalno e, kogato se vzaimstvat dobre obmisleni i kadurno napraveni neshta:)

Автор: boni   
Дата:   19-12-04 21:35

Особено когато се копират добре обмислени и кадърно направени неща ,без да се мисли дали пасват на текущата система е още по-похвално.
Обаче банерчето дето ти пречи да видиш снимката докато не го кликнеш е някакъв връх на руската мисъл !Просто съм впечатлен...
www.photosight.ru

Автор: Mobby_Dick   
Дата:   19-12-04 21:44

Съвсем отскоро го има банерчето. Освен това комерса и пласирането на..неискуство яко ги растресе. Могат да си го позволят обаче - все още, защото направиха супер-сайт и са решили почти всички хронични проблеми..които тука стоят отколе.
Така е - трансформацийки такива пари-власт се правят, когато имаш много зад гърба си.
След Коледа-Нова година ще изчезне, вервай ми. Ако не изчезне - ще изчезне сайта като такъв - диалектика [smilie5] [smilie7]

Автор: Kuncho   
Дата:   19-12-04 22:05

Da, tova s banera si e commerce:)
az govoreh za samata struktura na siteto:)
mnogo me kefi:)
tehni4eski dobre izpipano, ne te zatormozqva, ostava ti vuzmojnostta da se razvivash tvor4eski bez da te drazni tehni4eskoto nesuvurshenstvo, shtoto go nqma
az tam postvam:) i to maj s uspeh:)
nqma losho da se izpolzva ideologiqta na rusnacite, te ne sa glupavi hora sigurno:) shto da preotkrivame koleloto ili da karame po selskiq put:) m?

Автор: Георги   
Дата:   19-12-04 22:07

мен ми хареса как можеш да качваш кажи речи снимка на седмица, и ако качиш някой буламач как никога няма да мръднеш от претендент.... така яко ще те накликат за даунгрейд, че не е истина.

Автор: ancho   
Дата:   19-12-04 22:14

Братята руснаци са титани в Интернета и всичко подобно
Хич не им и пука от тъпите претенции на бай Гейтс

първа  назад  1     всички  напред  последна