Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Koe studio preporuchvate?
Автор: avp   
Дата:   02-03-04 16:04

Zdraveite,
Znam che dosta kusno se vkliuchvam v tozi forum i sigurno veche mnogo puti ste komentirali tazi tema, no vse pak mojete li da mi kajete koi sa evtinite i dobri studiia v Sofia? 10x

Отговори на това съобщение
 Re: Koe studio preporuchvate?
Автор: J0R0   
Дата:   02-03-04 16:15

Евтино и добро са две трудносъвместими понятия. Обикновено добрите неща си имат определена цена. Поевтиняването идва от работа със стари химикали и хартия, което пък влошава качеството.
Едно от ателиетата от които съм оставал доволен е Кодака на Магурата (на бул. Витоша, до сградата на М-тел)

Автор: kirilius   
Дата:   02-03-04 16:57

V ProFoto na Grafa rabotiat dosta kachestveno na normalni ceni.

Автор: zyl_oiliuff   
Дата:   02-03-04 17:21

но са супер идиоти - отказаха да ми нарежат негатива щото не съм бил копирал снимки...

ProFO
Автор: assens   
Дата:   02-03-04 17:28

Попитах ги дали могат да ми копират снимките, които току що бях щракнал със Сигмата...
гледаха ме като извънземен... нямат компютър нито PhotoPro; незнам дали въобще имат цифрова машина...

Автор: Gafa   
Дата:   02-03-04 17:41

Assens малко хора знаят за RAW формата
и много машини не го разпознават
за съйаление трябва бредварително да си ги обработиш

Автор: jumbo   
Дата:   02-03-04 17:57

няма нито една машина дето да разпознава RAW те за тиф преди 5 месеца гледаха като индианци камоли за друго[smilie23]

Автор: Ninety   
Дата:   02-03-04 18:46

Не може да се каже точно кое е най-доброто.Просто за да нямаш проблеми никъде ги карай да ти пуснат проба.Вярно е че се заплаща, но пък така не рискуваш целия филм.А доста от ателиетата работят с професионални фотографи и правят ценови отстъпки за тях.

първа  назад  1     всички  напред  последна