Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Пак за Panasonic Lumix DMC-FZ20
Автор: dim4o   
Дата:   09-12-04 18:35

току що си го купих де (преди два 4аса) сложих батерията на зарядното, и сега гледам 4е е изгаснала крушката [smilie5] - та дали може вече да "щракам", или трябва да се чака 14 или повече 4аса?
благодаря ви момци :)
[beer]

Отговори на това съобщение
 Re: Пак за Panasonic Lumix DMC-FZ20
Автор: D_M   
Дата:   09-12-04 18:44

Честито!!!!!Със здраве да го ползваш и много шедьоври да сътвориш.Снимай готова е.

Автор: J0R0   
Дата:   09-12-04 18:50

Щракай смело :-)
Ти реши да вземеш все пак скъпия модел, що така?
Мислиш, че има кой знае каква разлика между 3 и 5 МП ли?
[smilie18]

п
Дата:   09-12-04 19:23

:-) не, просто ФЗ 3 бе6е бронзов, бронзов беше и ФЗ20 на витрината, а аз исках черен, ако имаше черен Фз 3 -щях да си го взема, но и така пак щях да си го взема - все пак питах дали имат ФЗ 20 или ФЗ 3 в черно - продавача ми каза че били само тези еденични броики - ходи да пита в другите вериги техномаркет дали има черен , да капарирам и щели да донесат, ама като се вьрна каза че са само сиви навсякаде ;-) така се бях навил на Ф3 3 , които не беше в промоция и струваше 760 лева, но на мен щеше да ми излезе около 730 (заради 5% отступка карта)
ма по едно време оня доиде с една кутия и вика: аааа ама ние не сме го видяли - то имало черен ФЗ20 - така че аз си викам ако ще давам 730 - по добре да дам още 400 и да си взема 5-те мегапиксела (не 4е ще ми трябват) - пьк и беше черен ;)

Автор: boni   
Дата:   09-12-04 20:54

Жоро ФЗ20 има много повече работи от ФЗ 3 - външна светкавица ,чудесен ръчен фокус и др.

Автор: sp   
Дата:   09-12-04 22:52

мдаа определено си заслужава пред фз3 според мен... най-малкото заради ръчния фокус... които дори е с пръстен.. а фз3 въобще няма...

Дата:   10-12-04 00:38

и аз това забелязах [smilie7]
щом ще даваш 700 , дай още 400 (ако не са ти проблем)
че да не те е яд после.....[shtrak]

първа  назад  1     всички  напред  последна