Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Труден избор
Автор: nistel   
Дата:   08-12-04 00:49

Значи баща ми ми възложи задачата да избера подходящ цифров фотоапарат за домашно ползване аз лично имам наблюдения само от ревюта по разни сайтове все още не съм имал такъв освен на ГСМ-а ако може да се нарече камера изобщо [smilie25] Та търсим нещо за 500-600 лв максимум като по възможност по евтин но без компромис с екстри и качество (ако има нещо такова де) значи на пръв поглед си харесах HP 935 , Photosmart R707 ,Canon PowerShot A70 , Canon PowerShot A75 и тук таме някои други по "неизвестни" за мен марки,та може ли да ми пропоръчате нещо до максимум 600лв за любителска употреба като изискванията на баща ми са да може да прави нощни снимки (един колега му показал някакъв апарат от преди 2 години дето си го е копувал и в нощно време се виждало всичко като ден [smilie5] ) и батерията да може да се зарежда че иначе за 1 година ще го изплатим още веднъж с постоянна смята на батерии,аз лично бих искал да може да снима колкото се може по добри клипчета до запълване на допълнителната карта (смятам веднага да му взема една MMC 256MB поне) също да ползва ММС или SD карти и май това е всичко ако някой може да ми помогне ще съм му много благодарен [beer]

Отговори на това съобщение
 Re: Труден избор
Автор: BuzzFuzz   
Дата:   08-12-04 00:51

А75 А80 !

Автор: ognyan   
Дата:   08-12-04 00:53

To do 600LV vinagi ima kompromis s extri i kachestvo.

Автор: ognyan   
Дата:   08-12-04 00:55

Ako tolkova mnogo durjish na klipcheta A95.

Дата:   08-12-04 01:54

Хм а някакви доводи за А75 и А80 защото като ги сравнявам с другите поне доколкото разбирам де доста отстъпват като параметри на HP

edit:А и също откъде да копувам най-евтино утре ще отида да разгледам в Техномаркет и Технополис(от Бургас съм няма като че ли много магазини тука)

edit2: А и като гледам А95 пише че има ограничение 30сек на клип в 640х480 - изобщо има ли ЦФ които да нямат ограничение че това е много глупаво измислено и доста ограничава функционалността за обикновенния потребител [smilie11] и също А95 е 821лв в Get.bg

Публикацията е редактирана (08-12-04 02:08)

Автор: nsirakov   
Дата:   08-12-04 08:25

ako iskash da pravish klipcheta kupi si videokamera.... ako iskash aparat ne gledai tazi funkcia da ti e merilo....

za 600 leva mojesh da si namerish strahoten Panasonic fz2 ili Fz3.... hem shte imash i 12 x zoom

Автор: chandler   
Дата:   08-12-04 09:02

Panasonic LC50 и LC70 нямат ограничение при снимане на клипчета. само че при LC50 няма микрофон и снимаш клипчета без звук. при LC70 има микрофон. снимаш на воля, докато ти свърши картата.[smilie25]

Автор: jumbo   
Дата:   08-12-04 09:55

и ако може и пуканки да вари и кафе да пука
харесвам такива претенции
за 600 лв но без компромиси :-) кеф
това като оня бастун на едно изложение искам х10 зум да е 2.8 обектива със стабилизатор да мога да снимам сватби (филми) с него и да не е повече от 500 лв аха да и да е по 2/3 матрица
щах да припадна от смях

Автор: asahi   
Дата:   08-12-04 10:04

Самсунгче Ве5?

Дата:   08-12-04 11:30

Благодаря ви за отговорите днес ще отида да поразгледам по магазините и сигурно ще купя нещо все още не съм решил но ще реша на място

Автор: Tonidi   
Дата:   08-12-04 11:55

Canon A85 за 500лв.в Техно..../да не правя реклама/[shtrak]

Дата:   08-12-04 17:38

Sony W1 или Canon A85 ще е другите ги елиминирах като възможности някои има ли някой от двата да каже впечатления ?

първа  назад  1     всички  напред  последна