Автор: TheBookMaker
Дата: 24-02-04 14:54
Здравейте, това е една тема нямаща нищо общо с фотографията. Вчера си говорих с един приятел и той ми каза стоящите по-долу изречения. Сториха ми се доста забавни и реших да ги пусна без негово знание. Надявам се няма да ми се разсърди.
Десет стъпки за да те разкара гаджето ти
Бъди на всяка среща точен и не се притеснявай, че тя ще закъснее от 10 до 30 минути.
Подарявай и цветя, за предпочитане сама роза или голям букет от пролетни ухания. Най-добрия начин е да и ги изпратиш в работа и с куриер докато тя е на обяд.
Често и прави дребни подаръци от типа на плюшени мечета или пък ароматни свещи.
Сутрин кога тя е спала у вас, приготвяй кафе и го носи в леглото.
Винаги когато в 12 часа през нощта ти каже скъпи имаш ли нещо сладко, се обличай и отивай до близкия магазин независимо, че е на половин час и купи шоколад, за предпочитане Милка.
Ако случайно са я ядосали в работата и си го изкара на теб, то най-добре е да и купиш бельо или някаква ефирна нощтничка и да го подариш с мила усмивка.
Тя може да не се обади с дни, но ако ти не се обадиш два дена тя спокойно ще ти обясни, че не се интересуваш от нея.
Няма проблем ако ти си самотен и искаш да я видиш тя да ти затвори телефона, но има ли проблем, веднага ще ти се обади да ти обясни колко и липсваш.
Бъди кавалер колкото повече я обгръщаш с внимание толкова повече тя ще го има за даденост и ще ти казва “ти не ме ухажваш вече”.
И накрая когато ти каже “с теб се чувствам сигурна и добре” това е сигурен знак, че до две седмици ще ти бие дузпата
|
|