Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Десен стъпки да за да те зареже гаджето
Автор: TheBookMaker   
Дата:   24-02-04 14:54

Здравейте, това е една тема нямаща нищо общо с фотографията. Вчера си говорих с един приятел и той ми каза стоящите по-долу изречения. Сториха ми се доста забавни и реших да ги пусна без негово знание. Надявам се няма да ми се разсърди.

[smile] [smile] [smile]

Десет стъпки за да те разкара гаджето ти

Бъди на всяка среща точен и не се притеснявай, че тя ще закъснее от 10 до 30 минути.

Подарявай и цветя, за предпочитане сама роза или голям букет от пролетни ухания. Най-добрия начин е да и ги изпратиш в работа и с куриер докато тя е на обяд.

Често и прави дребни подаръци от типа на плюшени мечета или пък ароматни свещи.

Сутрин кога тя е спала у вас, приготвяй кафе и го носи в леглото.

Винаги когато в 12 часа през нощта ти каже скъпи имаш ли нещо сладко, се обличай и отивай до близкия магазин независимо, че е на половин час и купи шоколад, за предпочитане Милка.

Ако случайно са я ядосали в работата и си го изкара на теб, то най-добре е да и купиш бельо или някаква ефирна нощтничка и да го подариш с мила усмивка.

Тя може да не се обади с дни, но ако ти не се обадиш два дена тя спокойно ще ти обясни, че не се интересуваш от нея.

Няма проблем ако ти си самотен и искаш да я видиш тя да ти затвори телефона, но има ли проблем, веднага ще ти се обади да ти обясни колко и липсваш.

Бъди кавалер колкото повече я обгръщаш с внимание толкова повече тя ще го има за даденост и ще ти казва “ти не ме ухажваш вече”.

И накрая когато ти каже “с теб се чувствам сигурна и добре” това е сигурен знак, че до две седмици ще ти бие дузпата

Отговори на това съобщение
 авариен изход
Автор: Mobby_Dick   
Дата:   24-02-04 15:10

А ако все пак си сгафил с тези 10 начина, пък портфеила ти има добър дизайн и два билета до Хавайте - пак ще закърпиш работата.

Хммм...
Автор: GenaDP   
Дата:   24-02-04 15:27

Ако портфела ти е добре натъпкан, можеш и да я пращаш с ритник по стълбите да слиза, докато ползваш асансьора - пак няма да се разкара...

Re: Десен стъпки да за да те зареже гаджето
Автор: jumbo   
Дата:   24-02-04 21:42

милена не си права [smilie2] [smilie2] [smilie2]

Re: Десен стъпки да за да те зареже гаджето
Автор: lukcheto   
Дата:   25-02-04 00:33

Ха, че кой бяга от хубавото (било от мъж или жена), това е писано от мъж....хехеххеехех[smilie25] [smilie10] [smilie25] [smilie6] [smilie25] [smilie5] [smilie6] [smilie5]

първа  назад  1     всички  напред  последна