Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Oplakvane
Автор: mihail_stefanov   
Дата:   02-12-04 11:56

Ohh da vi se oplacha - tursih tiq dni da si kupq fotoaparat i hodih v magazina na Fuji film na Vitoshka, kudeto edna liubezna mlada dama mi prodava S7000 na cea 1390 leva, na sledva6tiq den mi zvuni za da mi kaje 4e SAMO za men i SAMO sega 6te napravqt 2% procenta otstupka, 4e nqma kude drugade da namerq tozi aparat, 4e te sa edinstveni vnositeli, 4e 6efut i sam predlojil otstupkata, ama ako go zakupq v momenta, 4e tova im e poslednata broika v Bulgaria, 4e nqma da namerq po-hubav aparat i t.n. E da de, i az poneje haresah mn aparata, i rekoh aide 6te go vzema, ama 6te pochakam 2 dni... I dokato chakam otidoh do Metro, ei tui, na razhodka... I kakvo mislite gledam, Fuji S7000 za 1190 leva, i broiki na korem... Ta ako se bqh vurzal ma mladata liubezna prodavachka, 6tqh da sum vutre s 200 leva... Haha, a kato se setq che mi predlagashe otstupka i za 256-mb karta... hahhaa, koqto e na cenata na 512 mb v Metro, hahaha,
AMAN OT IZMEKQRI i LUJCI!

p.s. I az kato 6te vzema da si kupq Panasonic Lumix FZ20, i bez tva e na promocia...

Публикацията е редактирана (02-12-04 12:07)

Отговори на това съобщение
 Re: Oplakvane
Автор: boni   
Дата:   02-12-04 12:08

Ти ако се поогледаш ще го намериш и за под 1000 тоя модел ама хайде

Автор: kirilius   
Дата:   02-12-04 12:33

От така наречените "фото магазини" не трябва да се купува.
Там например все още се срещат SD карти по лев за мегабайт (му-ха-ха-ха), като в същото време при фирмите, които продават хардуер сените са си както по света.

Една 512Mb SD карта в Мост струва 47$ на дребно. С ДДСто това прави около 86 лв.

За 86 лв. в подобен магазин и 128Mb не можеш да си купиш.
[smilie9] [smilie9] [smilie9]

Автор: Phoki   
Дата:   02-12-04 12:36

А от къде ти знае тел.а????[beer] [beer] [shtrak] [shtrak]

Автор: stoevmobile   
Дата:   02-12-04 12:38

От телефонният указател [smile]

Автор: Grandpa   
Дата:   02-12-04 18:08

Pa obadi se na mladata lubezna dama i kazhi za Metro. Neka pak ti napravi oferta. Az mnogo se kefq, kogato "pusna" tyrgovec sreshtu tyrgovec da im gledam seira [smilie5]

Автор: ognyan   
Дата:   02-12-04 18:23

A zashto ne ia pokanish u vas i da i vkarash oferta?[smilie18] [beer]

Автор: mihail_stefanov   
Дата:   02-12-04 23:28

hahaha mi az taka ili inache 6te i se obadq, ama tq nqma kvo da napravi:) haha, ama izob6to nqma da pregovarqm s tqh, 6te si kupuvam Panasonic-a i tolkoz, i bez tui ima promotsiq sega v tehnomarket...:) Mi da:)

Автор: Kuncho   
Дата:   02-12-04 23:30

Zara si mie zubite dokato onq debeliq pikae, big brother gledate li>?
az ne ama...

Автор: joshua   
Дата:   02-12-04 23:32

кънчо, то е видимо, че не го гледаш
аз също де

първа  назад  1     всички  напред  последна