Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Нещо като идейка относно коментарите под снимките
Автор: Brummaker   
Дата:   12-10-03 22:38

Всъщност това е и въпросче.Може ли да се трият коментари под снимките,които ЯВНО НЕ СА НА ТЕМА ФОТОГРАФИЯ или подобна?
Това - по повод,че така само се дава терен за изява на т.н."мъртви души"тук.Щом може да триете хора,гласували с 1-ци в голям мащаб-може ли така да се процедира и с тъпотиите в коментарите?А да видим![smile]

[beer]

Отговори на това съобщение
 Re: Нещо като идейка относно коментарите под снимките
Автор: boni   
Дата:   13-10-03 00:50

Бе то всичко може,ама има ли смисъл??Ще стане много стерилно и чистичко...

Дата:   13-10-03 01:19

...и ще се концентрират "енергиите" само върху фотографията:нали това е целта на сайта?А и освен това разни хорица,дето само пишат глупости и гласуват пак така - ще намалеят,поне според мен де;[smilie7]

Автор: boni   
Дата:   13-10-03 01:53

Бе що им обръщате толкова внимание.Пускайте си ги покрай ушите...За да успяваме да докараме по някой спонсор да даде награда и някой лев за по-голяма изложба ни трябва посещаемост.Хич не е лесно с уреждането на спонсори...Пък повечето ограничения ,означават стерилност,студийност и по-ограничен кръг посетители.Той и в 24 часа и Труд 70-80% от материалите са боклук и кич,ама хората това търсят и си купуват вестника...И благодарение на тези хора успяват да видят бял свят и останалите 20-30% свестни неща.Знаем какво се случи с разни принципни вестници дето пишеха само за културните хора.
Ами телевизиите?Виж една БТВ примерно.Има яко шлака и веселба за народа,но това е начина да съществува и доброто.
Или ако използваме един прост пример от физиката или по-точно от радио-тв терминологията - носещата честота е тази ,която гълта основната част от енергията ,необходима за излъчването на един полезен сигнал.Тя е абсолютно тъпа,генерира се лесно и не съдържа никаква информация в себе си,но пък е мощна.Това е единственото и ценно качество ! Благодарение на нея,обвивката,полезния сигнал стига до всички нас.Какво се случва в радиоприемника?Носещата честота,се изхвърля,за да остане само полезния сигнал.Ние всички чуваме само него.Той е важен в случая.Обаче е невъзможно да стигне до нас без носещата честота...

Дата:   13-10-03 02:05

Виж за този аспект на нещата не се бях замислил [smilie11] Нали не докарвам аз спонсорите.Абсолютно съм съгласен с теб и УСПЕХ в борбата!!![beer] [beer] [beer]

Автор: J0R0   
Дата:   13-10-03 10:27

Коментарите са над 5 000.
Не знам кой е тоя дето може да ги прочете всичките и да определи кои са "подходящи" и кои не са.
Освен това сайта е свободно пространство за публикуване на снимки и изказване на мнеиия.
Админите се намесват само при драстични случаи на простоия.
За късмет обаче, Гената пише в друг форум.
[smile]

хе хе хе
Дата:   13-10-03 14:00

[smilie19]
Така да бъде !

първа  назад  1     всички  напред  последна