Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Законите на Мърфи /за фотография/
Автор: hose   
Дата:   27-11-04 12:53

1. Най-хубавите кадри започват когато ти свърши лентата.

2. Гениалните кадри се случват когато изобщо нямащ фотоапарат.

Тези неща са от мои лични случки. Онзи ден вървя по улицата и виждам един гълъб, кацнал на една табела, ама жестоко сам се кадровал от лявата страна, на табелата имаше мъдро изречение от типа - Всичко за вашия автомобилр на фона на едно синьо небе - наситено и абсолютно чисто - точно като да си пробваш новия пол филтър, и аз се разхождам с току що купен нов диапозитивен филм, и разбира си без фотоапарат. В такива моменти ми иде да се изям, честна дума. :)

Отговори на това съобщение
 Re: Законите на Мърфи /за фотография/
Автор: mikele   
Дата:   27-11-04 14:18

za w takiwa sluchai trebwa da si imash edin takaw oklo 50gr deto da si go nosish na wrat wse ili w malkoto djobche.

Автор: photoforce   
Дата:   27-11-04 14:47

Е, да, затова са сапунерките.

Дата:   27-11-04 14:57

mi da , zashtoto kojto si go moje moje i s kibritena kutiika da naprawi neshto interesno

Автор: photoforce   
Дата:   27-11-04 15:06

Ми на мен всички снимки са ми със сапунерка.

Автор: Labrax   
Дата:   27-11-04 15:24

Tvojata sapunerka za vrat se kazva MU II Olympus.

Автор: sp   
Дата:   27-11-04 15:38

ей и на мен ми се случи същото днес... отивах на фризиор и той(тя) понеже е точно до нас не си взех апарат. Видях едно супер лъчезарно момиче, красиво, носеше в двете си ръце мнооого бални, беше супер усмихната... само за снимка..
извода е един... навсякъде трябва да си носиш апарата, бил той сапунерка или тухла [shtrak]

Автор: LUMBERJACK   
Дата:   27-11-04 15:45

Когато си преценил, че моментът е най-подходящ и си щракнал на най-висока резолюция и в RAW формат, се появява наистина най-подходящият момент, но уви - записът още не е свършил

Дата:   27-11-04 16:19

NEKA DA KAJEM PAK CHE NE REZOLUCIQTA PRAWI SNIMKATA A `OWEKA ZAD REZOLUCIQTA.a INACHE REZOLUCII MNOGO FOTOGRAFI MALKO.

Дата:   27-11-04 16:20

MI EDWA LI E PO SAPUNERKA OT MOQTA

Автор: niavaah   
Дата:   27-11-04 20:16

AZ za tfa SPQ s aparata!:)) am suvsem seriozno ,shtoto ve4e se naigrah na nqkolko puti ama otrano se usetih i do wc-to s nego hoda!:)[shtrak]

Автор: Transfiction   
Дата:   27-11-04 20:32

Тъкмо си сложиш настройки за ярко слънце, и докато си прицелиш фокуса, изведнъж става облачно. И обратното. И така цял следобед! - Така беше като отидох да снимам Стоунхендж. [smilie8]

Дата:   27-11-04 22:15

Е какво да кажа освен че снимката която е избрал като пример LUMBERJACK не е точно със сапунерка а е с 717 а иначе другите злези с изклучение на пустинята са със сапунерка по точно с кибритена кутийка.

Дата:   28-11-04 17:54

kum tova za rezoluziata i zapisa az bih dobavil tova:

Точно си щракнал най-доброто движение на танцьорката на сцената и тя прави още по-добро, но на тебе светкавицата ти тепърва зарежда.
[smile]

Автор: stoevmobile   
Дата:   28-11-04 18:48

за новокупеният фотоапарат вече има излязъл по-нов и по-добър модел на почти същата цена[smilie11]
след покупката задължително ще видиш и по-добри оферти за същото..[smilie11]

Автор: SanniE   
Дата:   28-11-04 18:55

toku 6to se vurnah ot kopriv6tica.........nai-gadniq den na tehnikata v jivita mi.........canona eos umrq i ne 6te6e da naviva lentata a puk drugiq A1 koito polu4ih s dobrata volq da edin dobur sputnik se okaza 4e sum izsnimala edna lenta koeto ne e zahapala........i tva ako ne e karuk.........dobre 4e canona e v garanciq!!!!!!![smilie8] [smilie8] [smilie8] [smilie7]

Автор: BuzzFuzz   
Дата:   28-11-04 20:03

Lele sannie mnogo ti se nasabra dnes a !! Spoko 6te ima i drugi ekskurzii suvsem skoro !!

Дата:   28-11-04 20:04

ei - tova e naistina drugia gotin moment na ruchnite fotoaparat - i na mene mi se e sluchvalo - zarejdash lenatat i snimash li snimash a to snima samo na 1 kadur edin vurfu drug!!!! napravo ne e istina da....
dano ti opraviat canon-a
:)

Автор: minko   
Дата:   28-11-04 20:29

Ако ще говорим за карък и аз да се похваля, миналия месец бях обещал на един приятел да снимам на сватбата му.
Един ден преди сватбата панасоника ми се развали (FZ 10), добре че беше гаранционен. Но най-интересното беше, че един ден преди да се развали панасоника си бях продал и пентакса и така за сватбата бях валат.
Така че - случва се на всеки!

Дата:   28-11-04 20:44

e to towa e dobre ama da snimash na swadba a da ne se warti lentata?

Дата:   29-11-04 11:32

Туристите в центъра на София винаги снимат с по-добра техника от тебе. Особено дръпнатите - не съм расист!

[smile]

първа  назад  1     всички  напред  последна