Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Ремонт цифров Canon
Автор: gorba4ov   
Дата:   27-11-04 11:17

Повредих си от глупост моя Canon PS 20S (обърнах му захранването). Във Варна не можах да намеря кой да ми го ремонтира, отидох в София в Пан сервиз и там след кратък оглед ми обявиха 350 лева за ремонт на два модула.....Някой има ли идея има ли друга алтернатива за ремонт на Канон, защото съм сигурен, че може ремонта да излезе много по евтино...??

Отговори на това съобщение
 Re: Ремонт цифров Canon
Автор: RossN   
Дата:   27-11-04 11:20

стига бре, те имат защити, аз на мойто НР от адаптера, 100 пъти съм му въртял захранването, работи си като кукла.

Дата:   27-11-04 11:42

според техниците от Пан сервиз, явно нямат.... изгорял бил модул DC/DC и PC-in, нещо такова.... Мен обаче много ме съмнява и затова търся други варианти...

Автор: BuzzFuzz   
Дата:   27-11-04 11:48

Ebati otidi do nqkoq druga strana putq i remonta6ti izleznat po evtino ot 350lv !

Дата:   27-11-04 11:58

не вярвам в цяла България да няма никаква алтернатива... Може би и друг се е сблъсквал.....

Автор: BuzzFuzz   
Дата:   27-11-04 12:34

И моето A60 се развали [smilie23] Страх ме е да отида до ПАН сервиза, сигурно и на мене ще ми обявят голяма цифрата за поправка.

Автор: fan   
Дата:   27-11-04 18:58

аз пък разглобих моя canon porewshot s200 (или ixus v2) и сега търся каталог на частите му, за да го сглобя... [smilie5]
намерих за ixus, ixus II, powershot s330... но за моя няма. във всичките намирам по някоя разлика.

помагайте, плс

Автор: stoevmobile   
Дата:   27-11-04 22:03

ако след монтажа не ти останат много резервни части, значи е успешен [smilie24]
остават ли - отваряш тема у "базар" за "продавам ....... за Canon" и после ти желая успех [smilie5]

Автор: rufo   
Дата:   27-11-04 22:33

Hodi da pie6 edna studena voda- pone e bez pari...kak taka mu obarna polqriteta na tocite ??!![smilie10]

Автор: jumbo   
Дата:   27-11-04 22:39

чакай бе колко струва този апарат че ремонта му е 350?!?!?!?!?!?!?!?!?!!?!?!
да е 300Д разбирам ма за сапунерка [smilie2] [smilie2] [smilie2] [smilie2] [smilie2] [smilie2] [smilie2] [smilie2] [smilie2] [smilie2] [smilie2] [smilie2]

Дата:   27-11-04 23:04

jumbo: Ами там е работата, че не си заслужава....Още повече, че процесора и матрицата са здрави.....
rufo: ами простотия, направих си външно захранване с един подходящ акумулатор...... но в бързината като съм го закачал ...... Най-интересното е, че няма никаква защита... или поне така излиза от думите на техниците от Пан сервиз....

Автор: ancho   
Дата:   28-11-04 10:58

Тия от ПАН са разбойници на квадрат !!!
На собствен гръб сам го изпитвал !!!
Не знам дали да не пробваш с поправячите на електронна техника (телевизори и др.) след като проблема не е в чисто фотографската част, а в захранването

Автор: mikele   
Дата:   28-11-04 12:31

Problema ne e w zahranwaneto a w zahraneniq s greshen polqritet aparat,A naistina moje da nqma zashtita normalno e.

Автор: vkamenov   
Дата:   28-11-04 17:56

АЗ ПЪК СЪМ МНОГО ДОВОЛЕН ОТ ОБСЛУЖВАНЕТО В ПАН-СЕРВИЗ
ПАДНАХ С АПАРАТА И ОБЕКТИВА МУ ЗАСЕДНА
БЯХ ГО ОТПИСАЛ,НО ТАМ МИ ГО ПОПРАВИХА ,ВЪПРЕКИ ,ЧЕ МУ БЕШЕ ОТПАДНАЛА ГАРАНЦИЯТА
НЕ МИ ВЗЕХА ПУКНАТ ГРОШ,НЕВЕРОЯТНО,НО ФАКТ.
ИСКАМ ДА ГИ ПОЗДРАВЯ ЗА ЧУДЕСНОТО ОБСЛУЖВАНЕ
СЕГА ЖИВЕЯ ВТОРИ ЖИВОТ-АПАРАТА РАБОТИ КАТО ФУРИЯ
ИСКАМ ДА КАЖА ОЩЕ НЕЩО НА НАЧИНАЕЩИТЕ КАТО МЕН-ХОДЕТЕ ДА СНИМАТЕ С ДОБРИ ОБУВКИ С ГРАЙФЕРИ,АКО НЕ ИСКАТЕ ДА ПИЕТЕ СТУДЕНА ВОДА ЗА МНОГО ПАРА
ЕДНА СТРАНИЧНА МОЛБА-НЯКОЙ БИ ЛИ МОГЪЛ ДА МИ ИЗПРАТИ НИЙТИМИДЖ,ЗАЩОТО НЕ МОГА ДА Я СВАЛЯ
ПОЗДРАВИ НА ВСИЧКИ И НАЙ-ВЕЧЕ НА РОЖДЕННИЧКАТА ШАРМ!

Автор: petarcho   
Дата:   29-11-04 11:38

Fan, da si sreshtal servizna shema i opisanie na servizni chasti za IXUS 30?
Kade gi tarsish? Dai niakakvo info?

Автор: asahi   
Дата:   29-11-04 14:29

Каменов, къде да ти го пратя? На село, за дядо?
Открий си e-mail-а, няма да ти дойдем на гости накуп :)

Автор: asahi   
Дата:   29-11-04 14:43

Абе вие да не си мислите, че в Пан Сервиз са се наговорили да одират клиентите живи? Хората ви предлагат реален сервиз на реална цена. Като не ви харесва търсете си нереален сервиз на цена по споразумение. Едно изделие на части често струва 5 пъти повече, отколкото в готов вид. Като прибавиш и труда на инженера - ето ти цена трепач. Като се правиш на майстор плащаш. И аз съм плащал.

Автор: fan   
Дата:   03-12-04 20:15

При Г-н Гугъл [smile]
за серията 3хх имам за PowerShot S330/DIGITAL IXUS 330/IXY DIGITAL 300a - ако ти върши работа - дай мейл и ще ти я изпратя, в .pdf формат е

първа  назад  1     всички  напред  последна