Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Някой да помогне за PowerRIP 2000Pro
Автор: JMDP   
Дата:   23-11-04 15:35

От къде може да се намери PowerRIP 2000 Pro for EPSON ???? Бил добър за коригиране на цветови измествания при печат с InkJet принтери...

Отговори на това съобщение
 Re: Някой да помогне за PowerRIP 2000Pro
Автор: GuruMMX   
Дата:   23-11-04 15:44

ima dosta dobri ripove za tazi cel :) [beer] [shtrak]

Дата:   23-11-04 15:49

GuruMMX от доста време се мъча с моя StylusPhoto 950 и все не мога да докарам далаверата. Ползвам оригинални мастила и матова хартия на Epson като работя с ICC профила, който изтеглих от страницата на Epson за този модел - има постоянно зеленеене на отпечатките. Гледах, че PowerRIP 2000Pro поддържа StylusPhoto 950 та затова. Можеш ли да кажеш нещо по въпроса?

Автор: pinko   
Дата:   23-11-04 15:54

И аз имам 950, ама РИП-а си го платих като поп, 135 долара беше(дилърска цена, иначе е над 150), мамка му...

Другия вариант е Епъл Център, ама там зимат скъпо

Дата:   23-11-04 15:57

Хич не искам и да споменавам колко $ е РИП-а за 2100, направо лудница, 280, не ги е срам направо

Дата:   23-11-04 15:58

pinko бива ли резултата. Имам чувството, че моя даже малко маже с драйвера. Някак не е детайлно изображението. Снмките ми са от Nikon D70. Мислех си за хартия и мастила на RedRiver ама имат само за StylusPhoto 960. Иначе с ICC за матовата хартия ми дава много сериозен Out of Gammut.Да не говорим, че нещо този 950 е като фантом.... На стр на Epson едва намирам нещо за него?????

Дата:   23-11-04 16:03

Аре да ти отговоря малко по-късно, че имам клиент, става ли, JMDP?

Иначе, един безплатен съвет - в мастилата(като изключим оригиналните) на Lyson e истината, ама са цифромания, Адком ги внасят

Дата:   23-11-04 16:08

Да става.
Само дето като питах за 950 казаха, че не внасят за малките принтери. То сигурно и на техните хартии с ICC профилите им и мастилата им ще е супер и без рип. Изтеглих си iCC на Lyson, няма Out of Gammut....ама ха де....

Дата:   23-11-04 17:25

Pinko da ne si me zabravil???!!!!

Дата:   23-11-04 17:30

Какво по-точно те интересува?

950 изобщо не е принтер-фантом, първия истинскиполу-професионален и същевременно достъпен 6-цветен принтер на Епсън, просто иска много добре подготвено изображение, РИП-а не е панацея.

Аз не съм много наясно с тия неща, прост юзър съм, теоретическата част най-добре ще ти я обясни Асахи

Дата:   23-11-04 17:34

Ами не знам, но не съм доволен от ICC профила на хартията. Как да махна това зеленеене. Lyson за този модел в БГ май няма. Поне така каза доставчика. Pinko ти колко изостряш изображенията? С оригинални мастила ли работиш? И на какви хартии?

първа  назад  1     всички  напред  последна