Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Тема, която скоро ще бъде затворена !
Автор: Божидар   
Дата:   20-11-04 14:01

Бони все ти искаш да кажеш последната дума.
"Май да.Кой каквото имаше да казва го каза :))"
Ти да излезеш прав...пък нали си и модератор...що да не затвориш темата когато ти е кеф...че и "доводи" искара.

Тъй като явно не обичаш да четеш какво е написано, а се осланяш на твоите некоректни интерпретации ще те попитам отново:
"Ти прочете ли изобщо как съм отговорил на photoforce, на gorba4ov, та дори и на откровенните заяждания на stranger ?
В темата няма обиди.
За разлика от други...
Настойчиво изискваш извинение, а да кажеш на някой, че е смешник, че не е мъж, не е ли обида?
Ти извинили му се, тук във фото-форум?

На което ти отговаряш:
"Nai-malko puk ti si chovekut deto shte mi dava ton v jivota i shte mi durji smetka az na kogo triabva da se izviniavam tuk ili drugade."
Нито ти давам тон в живота, нито ти държа сметка, а най-учтиво те питам.
Ти като обиждаш някой и не му се извиняваш, с какво основание изискваш друг да прави това!?

А основното, което искам да кажа е, че ще е добре както за сайта, така и за тези, които четат, показват снимки, пишат във него да намалят "приятелските" гласувания и да се обърне повече внимание на фотографии с качества...а това зависи много от собствениците на фото-форум...има начини...

Публикацията е редактирана (20-11-04 15:54)

Отговори на това съобщение
 Re: Тема, която скоро бъде затворена !
Автор: athom   
Дата:   20-11-04 14:11

Абе човек,

снимай!

[beer] [shtrak]

Автор: boni   
Дата:   20-11-04 14:29

[smilie18]

Автор: niavaah   
Дата:   20-11-04 14:38

[smilie24] [smilie19]

Автор: volokin   
Дата:   20-11-04 19:21

[shtrak] [shtrak] [shtrak] [shtrak] [shtrak] [shtrak] [shtrak] [shtrak] [shtrak] [shtrak] [shtrak] [shtrak] [shtrak] [shtrak] [shtrak] [shtrak] [shtrak] [shtrak] [shtrak] [shtrak] [shtrak] [shtrak] [shtrak] [shtrak] [shtrak] [shtrak] [shtrak] [shtrak] [shtrak] [shtrak] [shtrak] [shtrak] [shtrak] [shtrak] [shtrak] [shtrak] [shtrak] ops swurshi mi lentata, 4akaj da zaredja ........[shtrak] [shtrak] [shtrak] [shtrak] [shtrak] [shtrak] [shtrak] [shtrak] [shtrak] [shtrak] [shtrak] [shtrak] [shtrak] [shtrak] [shtrak] [shtrak] [shtrak] [shtrak] [shtrak] [shtrak] [shtrak] [shtrak] [shtrak] [shtrak] [shtrak] [shtrak] [shtrak] [shtrak] [shtrak] [shtrak] [shtrak] [shtrak] [shtrak] [shtrak] [shtrak] [shtrak] [shtrak] .....pak zarevdam .......................................[shtrak] [shtrak] [shtrak] [shtrak] [shtrak] [shtrak] [shtrak] [shtrak] [shtrak] [shtrak] [shtrak] [shtrak] [shtrak] [shtrak] [shtrak] [shtrak] [shtrak] [shtrak] [shtrak] [shtrak] [shtrak] [shtrak] [shtrak] [shtrak] [shtrak] [shtrak] [shtrak] [shtrak] [shtrak] [shtrak] [shtrak] [shtrak] [shtrak] [shtrak] [shtrak] [shtrak] [shtrak] [shtrak] ...............e tuk uspjah da wmestja 38 kadura ............[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Re: Тема, която скоро ще бъде затворена !
Автор: holden   
Дата:   20-11-04 19:44

Niakoj znae li koga tochno tazi tema shte byde zatvorena?

Автор: scrap   
Дата:   20-11-04 19:47

Когато му дойде времето [smilie5]

Автор: Mobby_Dick   
Дата:   20-11-04 20:10

Съгласен съм, че много теми бидеха затваряни още далеч преди да са събрали достатъчен ресурс от глупави мнения...да не говорим за истерични кризи......докато други, вършеящи простотия на тон са си оставали.
За смисъла, логиката и oftopic е смешно да се говори и да се затваря тема заради това - то такава тема надали има във форума, де да не бъка от оффф.[smilie5]
Един се припознал в Пикасо, втори че се е недопил...трети, че търси несъществуващо нещо за малко пари...и т.н. Затваряни ли са като се поразрастнали докъм 200 мнения:)?
Нека има равен аршин. Аз отдавна съм се убедил в аудиторията, и се стремя да съм и на ниво [smilie5] , видя ли нещо друго вътре - сменям отношението към хард или обратно, според човека.
Едни критикуват снимки, други във форума, трети вторите, четвърти сайта.
Бони може да не го приема много лично това, и ако закрива - да кара наред, щом е офф. А най-добре да цензурира тъпите изцепки - защото една такава изцепка си реве за отговор, когато е конкретно адресирана....и да не закрива после целата манджа с праз под общия знаменател. В края на крайщата простотията провокира, а си остава ненаказана.

Автор: Stefoo   
Дата:   20-11-04 20:19

[smilie24]

Автор: stranger   
Дата:   20-11-04 20:40

Еми всеки си има различна дефиниция за това какво може да бъде включено в термина фотография и какво би било оф топик. Не зная как си въобразявате че би могло да се постигне каквато и да било обективност и кой би бил в състояние да го направи. Освен това домакините винаги имат право и те решават какви да бъдат правилата, нали сме на тяхна територия. Така че бони има право да затваря която тема си иска.

Ако форума беше мой аз бих закрила всички чатове от рода на какъв модел мерцедес ще отива най-много на новия ми фотоапарат или колко фотоапарата всъщност трябва да си купя преди да направя първата си снимка [smile] Обаче не е, а е на бони и Жоро и сас, така че е редно и дефинициите за оф топик да бъдат техни. И на рекламодателите.

P.S. Отговорът е между 30 и 150, взависимост от финансовите възможности [smile]

Дата:   20-11-04 21:09

Така е, ама и каквото предлагаме, обсъждаме влияе на техните решения донякъде. Понякога бъркат, понякога ни търсят мнението, така, че сайта е донякъде на всеки по малко[smilie5] . Аз затова си правя труда да говоря по тез въпроси, защото понякога се приема. Дали в малцинство или в мнозинство, гласът ни се чува често, а нали това е демокрацията [smilie21] Пък и има още много да се развиваме явно..а беше казано - "Не целта, а пътя към нея е важен"[smilie5] [smilie24]

Автор: stranger   
Дата:   20-11-04 21:24

Освен това е неблагоразумно да не се действа селективно, трябва да се мисли за здравето на колектива като цяло и как да не бъде нарушен тънкия баланс на поносимост между членовете му. Представи си например че бони започне да затваря всички офтопици като ойларипи вчера се качих на връх Тодорка, това би огорчило не на шега основното ядро на форума. Всички планинари ще станат кисели и grumpy и ще почнат да се заяждат наляво и надясно с останалите юзери и въобще ще настане неописуема суматоха [smile] Подобно развитие на ситуацията не би било изгодно за никого [smile]

Публикацията е редактирана (20-11-04 21:25)

Дата:   20-11-04 21:34

Еми така е, друго си е да се качиш навръх Тодорка[smilie5] [smilie7]

Автор: 6tuka   
Дата:   20-11-04 22:25

Да ви кажа какво мисля и аз,макар че съм отскоро[smilie7]Хубаво би било за форумът да се провлекат повече професионални фотографи,които са известни и са професионалисти,имат опитът,знанията,връзките и възможностите да помагат на заинтересованите.Това няма как да стане ако нещата вървят както досега-всеки пише каквото си иска(имам предвид off topik) и пуска всякакви снимки,дори когато нямат никаква стойност.На един опитен професионалист ще му омръзне на 5-та минута и ще си отиде,а с него и знанията му[smilie7] Ако админите на този сайт искат той да се развива трябва да попроменят нещата тук[smilie7]
Ето линк към правилата на друг един форум,който не е фотографски,той е" частен" и има доста добри според мен правила-ако искате ги вижте и може да ги коментираме
http://www.graphilla.com/viewtopic.php?t=163[smilie7]

Дата:   20-11-04 22:38

6tuka - то така и става[smilie5] Но във форума има и други вълнуващи неща, които лично мен ме интригуват понякога[smilie7]

Дата:   20-11-04 23:13

Едно въпросче не по темата, щот не ми се пуска нова тема пък и тая нали ще я затворят. :)

Тези знакчето до имената на авторите к'во означават? Едното с бялата удивителна на червен фон я знам, ама другите, а де.

Автор: PolarBear   
Дата:   20-11-04 23:31

Stefoo: Ами позиционирай курсора отгоре за малко и то само ще си покаже. А ако не - с десен бутон...

Дата:   20-11-04 23:34

Мерси, явно съм бил нетърпелив!

Дата:   21-11-04 00:42

Аз затварям теми само ако видя ,че назрява сериозен конфликт между хората за няма нищо или ако наистина темата започва да излиза много извън същността на фотографския форум.
Темите,които затворих скоро бяха точно такива.независимо кой крив ,кой прав ,не можеше да се очаква нищо хубаво да се случи в тях.Възможно е понякога да реагирам по-емоционално,за което моля да бъда извинен,но радко е без причина.
На Щука мога да кажа,че е тудно да следим кои снимки заслужават да са в сайта и кои нямат нужните качества и поради тази причина сме направили няколко нива на рейтинг и отсяване - дневен,3 дневен,30 дневен и по месеци,така че плявата да потъне надолу ,а да се отсеят по-добрите работи.Мисля ,че това работи общо взето добре.

Публикацията е редактирана (21-11-04 00:44)

Автор: Transfiction   
Дата:   21-11-04 01:20

Видях бъг в английската версия - като кликна на Authors се появява страница на български.

Дата:   21-11-04 01:22

Английската версия още не е довършена. Работи само навигацията за сега.

Автор: volokin   
Дата:   21-11-04 01:23

Boni, kakwo stawa s taja kirilica? Izobsto ne moga da prewklju4wam we4e???[smilie2] [smilie2] [smilie2]

Дата:   21-11-04 01:28

Абе Сашо нещо я пипаше и сега на едни работи на други не:(((
Каза че ще я оправи,но го няма в момента

Автор: yanee   
Дата:   21-11-04 03:05

mdaa, kirilicata syvsem q nqma...'6e 4akame de '6e idem, 4e nqma da 4akame[smilie8]

Дата:   21-11-04 09:48

6tuka - мисля, че добре са го направили пичовете в www.graphilla.com. Явно този проблем е общозначим в родното ИТ пространство [smilie24]
boni - "Аз затварям теми само ако видя ,че назрява сериозен конфликт между хората за няма нищо" - ако имаш предвид последната затворена, де някакъв си позволяваше да ми говори на "Дик" и на "БЕ -натъртено" многократно..то така и така нямах намерение да му отговарям нито с добро, нито с лошо [smilie5] Все пак които си е тъп, си е за цял живот, ако не го разбере отведнъж и 1000 пъти да му го казваш - ефекта е нулев. Просто такива ги слагам "у лево" в моята си класация, и ако не досаждат ги оставям да си стоят там. Все пак само първата любовница има определени словесни привилегий от такъв род изказ [smilie5] [smilie7]
"сме направили няколко нива на рейтинг и отсяване - дневен,3 дневен,30 дневен и по месеци,така че плявата да потъне надолу ,а да се отсеят по-добрите работи." - тя плявата пък като взе , че потъна надолу [smilie5] [smilie5] [smilie5] а хубавите работи като заковаха тавана на рейтинга [smilie5] [smilie5] Нещо не сработва тази система май - поне в един голям процент случай, и не е белята в нея, а в нас [smilie5] [smilie7] [beer]

първа  назад  1     всички  напред  последна