Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Нормално ли е при дигитал флаш
Автор: Феникс   
Дата:   18-11-04 14:51

2 дни след поръчката да чакам и да няма нищо - нито мейл, нито позвъняване? Дойде само един мейл веднага след заявката и в него се описва поръчката и пише ЧАКАЩА. Е докога ще е чакаща?

Още нещо ми направи много лошо впечатление - на сайта им няма нито име, нито адрес, нито телефон за връзка. Има един ICQ номер, който е онлайн, но никога не отговаря на нищо, както и една форма за обратна връзка бла-бла, която естествено не работи...

Някой купувал ли е от тях и какво е това чудо и анонимност??? Да не са някои дървари? Какво трябва да направя, за да ги подканя да не ми е чакаща поръчката, а да почне да се действа по нея?

Публикацията е редактирана (18-11-04 14:54)

Отговори на това съобщение
 Re: Нормално ли е при digital-flash.com...
Автор: boni   
Дата:   18-11-04 15:01

Ако имаш въпроси към някой си дай телефон и мейл за обратна връзка,че така ти си по-анонимен.

Автор: papi   
Дата:   18-11-04 15:05

значи проблема може да си е при теб,ако не си направил правилна регистрация,без точен адрес,без телефон за връзка...а пък би трябвало да почакаш минимум 2 дена...аз си получих картата от тях на следващия ден след като си поправих регистрацията

Автор: boni   
Дата:   18-11-04 15:14

Аз също имам впечатления ,че са точни хората.

Re: Нормално ли е при дигитал флаш
Автор: SKY   
Дата:   18-11-04 18:04

Аз също си поръчах ЦФ-карта и всичко беше точно като имаш впредвид, че съм от Бургас. Доволен съм[smile]

Re: Нормално ли е при дигитал флаш
Автор: Miro   
Дата:   18-11-04 19:32

Напълно основателни са ти забележките за липсата на обратна връзка, но иначе хората са точни. Аз чаках 4 дена, но накрая се обадиха и донесоха флаш картата. Даже им имам телефона, от който звъннаха, ще ти го дам, ако се забавят повече.

първа  назад  1     всички  напред  последна