Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Спасете ни!
Автор: arien   
Дата:   17-02-04 16:39

Това няма нищо общо с този форум, но каузата е благородна и за това си позволявам да ви питам.
Става въпрос за клуб Формула 1- след 5 години щастливо прекарани в срещи на няколко клуба- Футбол, Фантастика и Формула 1 разбира се, сега ни гонят от там и то по нелепата причина че хазяинът вече е дал мястото на Плейбой Бар! От където клуба сега е леко бездомен и се чудех дали някой не може да даде предложение за място в София, което да наемем и да си устроим. Разбира се на поносима за собствениците цена- дори да е нещо малко ще сме благодарни:)

Отговори на това съобщение
 Re: Спасете ни!
Автор: Mobby_Dick   
Дата:   17-02-04 17:05

[smilie2] ми то скоро ще се стопли времето [smilie2]

Автор: asahi   
Дата:   18-02-04 11:56

Онези на Париж-Дакар питаш ли ги? Палатки до паметника на човека с шмайзера - пряк конкурент на Баба Яга!

Автор: Brummaker   
Дата:   18-02-04 13:37

Ако 300 евро не са висок наем-знам,че се дава едно кафе ли е магазин ли е не съм съвсем сигурен....Точно срещу гаража "Надето"се намира.Мисля,че има и обява на самия обект....УСпех.

Автор: J0R0   
Дата:   18-02-04 13:42

Абе аз ли нещо не разбирам? Вие сте си имали собствено заведение ли?
А кой се грижи за снабдяване, обслужване и т.н.?
Или просто сте си се събирали в някоя кръчма, която сега я правят по-елитна? Тогава не е трудно да смените мястото.

Автор: Brummaker   
Дата:   18-02-04 13:48

Аз мисля,че става дума за кафето Формула 1.Не съм ходил скоро в него,та може и да са го дали под наем на друг,както пише .

първа  назад  1     всички  напред  последна