Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Широкоъгълен фотоапарат/обектив за забавление?
Автор: anton   
Дата:   13-11-04 20:48

Здравейте,

Не съм професионалист и нямам претенции към техническото качество на снимките, които правя, но пък за сметка на това обичам да снимам. [smile] В момента съм с непретенциозен цифров фотоапарат, но преди него чудесно си работех със "Смена 8М" + ръчен светломер.

Добре, ама наскоро ми се прищя когато съм на планина да мога да направя и някоя друга широкоъгълна снимка. Затова и въпросът ми е: имам ли шанс от някъде да си намеря някой стар и напълно с ръчно управление, но затова пък ефтин фотоапарат със широкоъгълен обектив. Имам фотоапарат Зенит (макар, че Смена-та е по-лека и затова я предпочитах), така че някой ефтин обектив за него също би ми свършил работа.

В момента на okazion.bg гледам, че продават за 8 лева една "Смена" като моята. [smile]
Е, въпросът ми е дали да се надявам, че ще мога да намеря някъде това, което търся, за някоя подобна, не много голяма сума.

Ако не - здраве да е. [beer]

Отговори на това съобщение
 Re: Широкоъгълен фотоапарат/обектив за забавление?
Автор: RossN   
Дата:   13-11-04 20:51

8 лв? Е..ати, то транспортните разходи ще дойдат повече от апарата, ще си го пазя моя за идните поколения:):):)[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Re: Широкоъгълен фотоапарат/обектив за забавление?
Автор: cooler   
Дата:   13-11-04 22:47

Za Zenit-a si nameri MC FLEKTOGON 2.8/20 Tova e obektiv za starite Praktiki i e proizvodstvo na Carl Zeiss Jena DDR.Udobstvoto e che e na sushtata rezba kato Zenit.Maksimalno shirok, i sushtevremenno niama sverichni izkriviavania demek da izduva kartinata.

първа  назад  1     всички  напред  последна