Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 KUPUVAM SNIMKI!!!SPESHNO
Автор: lo   
Дата:   11-11-04 11:22

TRIABVAT MI 7 SNIMKI NA STARI BYLGARSKI VAZROJDENSKI KASHTI ZA KALENDAR-
Predlagam po 15LV./SNIMKA S MIN. REZOLIUCIA 2600/2000 ili za skanirane ot negativ/diapozitiv
MOLIA IZPRASHTEJTE MI PRIVIEW V JPG I TELEFON ZA VRAZKA NA E-MAIL: c_m@abv.bg
vazmojno naj-skoro :)

Отговори на това съобщение
 Re: KUPUVAM SNIMKI!!!SPESHNO
Автор: n1x0n   
Дата:   11-11-04 11:26

Като за "спешно" и за 5 МР тия 15 левчета малко смешно звучат. Пожелавам ти успех в търсенето.

Автор: todorov   
Дата:   11-11-04 11:27

Ай!

Автор: special_k   
Дата:   11-11-04 11:31

[smilie21] [smilie21] [smilie21]
Bie ribata !

Автор: Stoyan22   
Дата:   11-11-04 11:44

Ti dobre li si be 15lv.
Doly takiva kypova4i, 4e i za kalendar, 4e i s pritencii. [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9]

Публикацията е редактирана (11-11-04 11:57)

Автор: Mobby_Dick   
Дата:   11-11-04 11:46

И на мен така ми звучат https://photo-forum.net/forum/smileys/smilie5.gif

Автор: Junior   
Дата:   11-11-04 11:48

ami dali i sa 100 kinta da napravi kalendara.... ama nema da stane....za 100 lv moje da se govori za edna snimka....

Автор: sd   
Дата:   11-11-04 11:57

Добре че не иска по 15 лв на снимка, за да я включи в календара.[smilie5]

Автор: matasel   
Дата:   11-11-04 12:02

Ami uslovieto vinagi mojge da se obarne i taka kakto sd predlaga. No ako iska, a ne dava, zashto da ne poiska i poveche ot 15 lv. A mojge da plashta i v natura...........
Ama vie da ne si pomuslite za onaia natura, eeeeeeeeee, sramota! Ne be v kalendari imam predvid - praviat gi na hubava hartiia obiknoveno i na garba chovek mojge da si risuva ili draska ili da si zapisva imni misli ot foruma!

Дата:   11-11-04 12:04

Що бе, ще събере! Дори може някои да се навие да му даде по 15 кинта, да си даде JPG от 5 мгп. селния телефон, докато минавал - щракнал нещо, и в календара - боц. Такива ще събере.Не гледате ли календари?
Надали ще събере нещо от някои обаче, де е отишъл до там, чакал време..място...скъп филм в скъп и голям и тежък апарат, много проби и опити - и хоп за 15 лв.
Тази обява направо ме мотивира в неделя да запаля колата, да купя филми за по 25 лв. и да правя шедьоври....или да се поровя в нещата си, и да му извадя нещо от там:))
Два ПАССС.

Дата:   11-11-04 12:26

ako iskate...te snimkite nali sa za pokazvane, ne za skladirane vkashti...az vse pak ne iskam shediovri na izvestni fotografi, a prosto snimki...ima US site-ove deto prodavat 20 snimki za $5 i to dosta dobri...ama vie maj se vzimate prekaleno na seriozno...az pak mojte bezplatno gi davam za takiva idei....nali vse pak zapochvame...

Автор: jumbo   
Дата:   11-11-04 12:28

ние не се вземаме на вътре просто се радваме от сърце когато се ебават с нас [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]
тичай във фототрезора там има снимки като за теб
ох май не струват по 15 лв

Автор: Junior   
Дата:   11-11-04 12:31

za takiva idei...
Какви идеи? разясни? това за благотворителност ли е?? за кво иде реч?? може някой да се навие...
ама да тръгнеш да си рекламираш фирмата с чужд труд... тц... а иначе купувай за по $5 - и без друго ти се връзват по-евтино така

Дата:   11-11-04 12:39

lo - ми така кажи де. Скоро тук имаше пример от фрии-сайт, даваш си снимките там за без нищо, и готово. Какво ми пречи да ги връзвам на пакетчета по 20 и да ги продавам по 5$?
Има ли там възрожденски къщи - ако има 12, вземаш ги и готово, кво толко?
Само да не се укаже, че и на комшииската фирма за екотуризъм календарчето е с подобни, че не е гот за имиджа после:)
Да, ама ти идваш в един форум ЗА АВТОРОВА фотография при фотографи, и така поднесена офертата е малко обидна, поне за мен...де се вика - убива всичко детско в мен. Ако имам такъв "шедьовър" и го дам...ще трябва тъжно да си ближа сладоледчето за 5 лв. после...и да събирам стотинки поне за нов филм. Че те вчера по 5 лв./снимка ми взеха за да ги копират само? Как ще си купя така ново филмче, щото ми се снима...и да имам с какво да щтракам, като мина пак оттам....не финансирам ли нещо друго с моите стотинки от закуски?

Автор: deltalink   
Дата:   11-11-04 12:44

Тази я давам безвъзмездно.

DSC00012.TIF (2600x200) 300DPI

download

Автор: volokin   
Дата:   11-11-04 12:47

Ей, Българина не се научи, че всичко хубаво на този свят струва пари, а още по-хубавото струва още пари!!!
че то за 15лева = 7евро, струва филмчето с проявяването, да не говорим за другите процеси, сканиране, обработка, пък и дигитално да е, пак се иска време, нали човек трябва да си направи труда да отиде, да снеме, да чака добро време (изгрев, залез, добра светлина и т.н.) и това време струва, струва!!!!!!!
колко е работния час в България? Ми ако искаш да бъдеш коректен поне тези неща да беше калкулирал, да не говорим, че тук има авторство, т.е. всеки ще ти покаже различни неща на един и същ обект, което също струва.
15 лева, то който иска да го публикуват, щото току що проходил във фотографията, едва ли ще ти свърши работа. Ако искаш да направиш нещо свястно, трябва да си платиш, или пробвай сам да ги снемеш, и сметни колко време ще загубиш, ей това е минимума от който трябва да почнеш да смяташ, а той е много повече от 15 лева.
Иначе другите са прави, то си е жива подигравка [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23]

Публикацията е редактирана (11-11-04 12:48)

Дата:   11-11-04 12:47

vij sega kak stojat neshtata- KAZAH che ne mi triabvat shediovri-tova e oferta za mladi fotografi i liubiteli- vzimash si 100lv, pravish kalendar s tvoi snimki, koito posle moje da pokazvash na priateli, da go pishesh v CVto i t.n....pak za golemite pari i shrdiovri shte doide vreme...ne moje taka izvednaj da iskash 100 lv za snimka...kaji mi chesto niakoi do sega dal li ti e 100 lv za snimka???
ps tova s AVTOROVI me razsmia

Автор: todorov   
Дата:   11-11-04 12:48

Делталинк ха-ха! Днес не се бях смял още! [smilie24]

Публикацията е редактирана (11-11-04 12:49)

Автор: Canon   
Дата:   11-11-04 12:50

РЕ: lo
Опитай и в Нубия - там са по $10 парчето
[smile]

Дата:   11-11-04 12:54

ne stava vapros za spezialno zasnemane i t.n. snimkite mi triabvat sega, prosto ako niakoi e pravil takiva snimki i ima niakade v arhiva si mi gi miata i tolkoz...
razbira se che skaniraneto i obrabotkata az shte gi poema
ama niama znachka...ne iskam da se zajajdam s nikoi...

Дата:   11-11-04 12:56

Ами първо, ако изобщо ще продавам снимки, то едва ли на тази цена, първо, 15 лева на снимка или 100 лева изобщо не ги смятам за пари, та труда който ще си направя е много повече от тези смешни 100 лева. Виж майка ми която е пенсионерка, ако и обясня как трябва да снима с апарата, може и да се зарадва на тези 100 лева, само че като си направи сметка колко е дала за филми, за пътни, и си калкулира времето, сигурно и тя ще се почувства не добре, като види, че многократно е надхвърлила разходите от 100 лева, та за това иде реч.

Та ако искаш да се обадя на майка си, ще и обясня как трябва да щтракне, т.е. къде е копчето и се разберете за цената [smilie18] [shtrak]

Дата:   11-11-04 12:58

TRIABVAT MI 7 SNIMKI NA MLADY BYLGARSKI GOLI KAKI ZA KALENDAR -
Predlagam po 15LV./SNIMKA S MIN. REZOLIUCIA 2600/2000
(не се ебавайте за резолюцията - плащам си, ама искам седем различни качествени снимки... а не ресайзвани като горната картинка. Пращайте превютата на мейла. Реших да ги използвам за календар - долу в дясно ще ви пише имената).

Автор: deltalink   
Дата:   11-11-04 12:59

[smilie18]

Дата:   11-11-04 12:59

Моби, имам за теб такива, може и да не ми ги плащаш, ама моля те не ми пиши името отдолу, измилси си някакво, сериозно!!![smilie25]

Автор: bs6247   
Дата:   11-11-04 13:00

Ami mnogo dobre shte e ako uspeesh, no mi e interesno dali shte stane naistina.
Dosega vsichki ,koito reagiraha vuzmuteno yavno sa photographi - deto sa te razsmyali.

Interesno mi e dali shte uspeesh da si napravish kalendarcheto - shtoto to tryabva da bude dosta malko - izpolzvaiki snimki na "mladi photographi" i "lyubiteli" entusiasti - shtoto tehnite snimki (dori da sa snimali "vuzrojdenski kushti" ) moje da si gi gledash na 72dpi na monitora , no za kalendar ???

Moje puk i da stane . Uspeh !

първа  назад  1  2     всички  напред  последна