Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Blaupunkt CR-2000S sVHS Видеокамера за продаване...
Автор: volokin   
Дата:   08-11-04 15:09

Пускам я тук тази обява, щото знам че много снимат по сватби, връзката с фотография е малка, та ако Админа прецени може да махне темата:
Горепосочената видеокамера е за продан, не е била мое притежание, а на една фирма за лазерна техника. Камерата работи и е с всички принадлежности, като зарядни, батерии и т.н., има само един проблем, че батериите са много изхабени, т.е. наложителни са нови във всички случаи.
Какво може камерата има в интернет, аз не съм я ползувал а само тествал дали работи, преди да я пусна в Е-бай питам тук някой интересува ли се. Има автоматичен и ръчен зум, както и автоматичен и ръчен фокус, има даже и макро функция[smilie11]. изглежда да е от висок клас камери, но не разбирам много от тая техника. Записва на най-нормални видео ВеХаЕс касети.
Цена: 120 евро (цената не съм я определил аз, пък и си нямам представа висока ли е или ниска, т.е. ако е висока не мога да я сваля, ако е ниска толкова по-добре)
Ако има интересуващи се моля пишете на И-маил-а ми в профила.
[shtrak]

Отговори на това съобщение
 Re: Blaupunkt CR-2000S sVHS Видеокамера за продаване...
Автор: volokin   
Дата:   08-11-04 15:40

...никой ли не се жени скоро, или тази техника измислена от ....... не се тачи вече, кво става бе? всичко ли е минало на дигитално??[smilie11] [smilie18]

Re: Blaupunkt CR-2000S sVHS Видеокамера за продаване...
Автор: pne4ev   
Дата:   08-11-04 15:50

Всичко, всичко, JVC сега пускат модел който пише на Микродрайв, от края на ноември началото на декември ще е на пазара

първа  назад  1     всички  напред  последна