Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Поздравления
Автор: kova4   
Дата:   07-10-03 18:45

Поздравления за всички на този сайт.Само допреди един час не бях чувал за сайта а вече се запалих по него.Впечатлен съм от хубавите снимки които видях.По професия съм художник, но мисля че и от вас мога да науча нещо.Особено ми харесаха черно-белите визии на Ivan-A и itchikonti,идейните и изпълнени с въображение снимки на еммммо,снимките на JORO за които не зная защо не можах да гласувам и много други снимки на други фотографи които не мога да изброя.Още веднъж поздравления и продължавайте все така!

Отговори на това съобщение
 Re: Поздравления
Автор: boni   
Дата:   07-10-03 23:33

Добре дошъл !Радваме се че сайта ти харесва !
Жоро е един от основателите на сайта и поради тази причина не участва в конкурсите .

Автор: rustholl   
Дата:   08-10-03 01:20

[smilie24] i ot men. Neverojatno dobra straniza!
Popadnah tuk sluchajno predi njakolko dni tarsejki informazija za fotofiestata...
Sled kato prekarah chasove razgleshdajki strahotnite snimki, reshih i az da se vklucha, zashtoto vidjah, che tova naistina e mjastoto da razberesh kolko sa dobri snimkite ti [smilie11], a az opredeleno imam problem s podbora.
Za sega uchastieto mi ne e mnogo spoluchlivo, zashtoto skeniraneto dosta razvalja kachetvoto na snimkite mi, no da se nadjavame ,che skoro shte otkrija nachin da opravja tova.
Uspeh v klasazijata! Glasuvah za vas!

Автор: emmmo   
Дата:   08-10-03 10:53

Е, благодаря на kova4 за високата оценка на снимките ми, но още повече се радвам, че сайтът става все по-популярен и то не само сред фотографите. Все така да върви!!!

Автор: Brummaker   
Дата:   08-10-03 14:47

Браво Жоре-заслужени са поздравленията!И за сайта и за снимките ;)
[smile]

Автор: Mick   
Дата:   08-10-03 17:18

xa...dobre doshul..kakto se kazva..[smilie3]

първа  назад  1     всички  напред  последна