Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 малко оффтопик
Автор: vazmuten   
Дата:   06-11-04 10:47

намерих в къщи една снимка (или картичка) на Гунди с автограф. предлагат ми едни пари за нея, но мисля че може и повече.
ако някой е заинтересован може да ми пише на vazmuten@club-35.com с предложение за цена.

може и бартер за следното нещо, ако на някой му се занимава http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=15241&item=3850017249&rd=1[/url.
благодаря за вниманието!

Отговори на това съобщение
 Re: малко оффтопик
Автор: Thor   
Дата:   06-11-04 11:06

запази си снимката с автографа ..а другото си го купи ..[smilie6] ..сигурно ще спечелиш ,ако подписа е автентичен ..[smilie6]

Дата:   06-11-04 11:14

10х торе за съвета.
за автентичността съм сигурен. отначало се чудех дали не е картичка дето са продавали с автограф, но като се загледах видях следите от пособието с което се е разписал. не е химикал ами нещо като тъник фулмастер.
а за практиката - искам да си я взема, ама никога досега не съм купувал нищо онлине. нямам кредитна карта. а и не ми е много ясно как точно става. за това ми е по лесно да ми го вземе някой който вече го е правил.

не знам как да спечеля от снимката по друг начин.
другия начин е да се обяви на търг някакъв и да се разгласи, ама става много сложно.

Дата:   06-11-04 11:18

ама дръж си я тя тепърва ще добие стойност ..пък и да я оставиш в наследство ще те споменават ..а така ще вземеш едно парче желязо ..[smilie8] не мисля че ще спечелиш ,тази снимка сигурно струва колкото 10 такива комплекта сега а за после незнам ..[smilie6]

Дата:   06-11-04 11:23

ами тя ми е наследство от баба :) ама не ми върши работа. за това си мисля да я осребря за нещо което би ми било полезно.
може и бартер за никон фм, ама едва ли някои ще се навие :).
иначе си прав, ще тепърва ще поскъпва.

Дата:   06-11-04 11:31

ами ако ..можех да я видя .бих ти дал един FM за нея ..все пак това е най известния български футболист от миналото в България и сигурно с най малко автографи дадени ..а и дали много са запазени .. така че ..ако всичко е точно си заслужава един Nikon FM ..[smilie6]

Дата:   06-11-04 11:36

ами изпратих ти я на имейла дето си оставил в профила, да я видиш ако ти е интересно.

първа  назад  1     всички  напред  последна