Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 tyrsia vynshna svetkavica - dajte syvet?
Автор: soff   
Дата:   05-11-04 11:14

Posyvetvajte molia!
Iskam da si kupia vynshna svetkavica za moja Nikon 4500. Za kabelcheto-prehodnik ot nestandartnija vhod na coolpix 4500 kym hotshoe v magazina mi iskat 71 euro - zabolia me syrceto ! :)) Ima li drugi vyzmojnosti, chuvala sym che ima svetkavici sys senzor za svetlina za koito vyobshte niama da mi triabva kabel...
Da posyvetvate za modeli, i za kakvo da gledam kato izbiram ...
Svetkavicata mi triabva predimno za portreti i snimki na predmeti v improviziranoto mi domashno studio v hola :)

Публикацията е редактирана (05-11-04 12:55)

Отговори на това съобщение
 Re: tyrsia vynshna svetkavica - dajte syvet?
Автор: papi   
Дата:   05-11-04 13:27

Nikon SB 24 0888211967

Автор: ancho   
Дата:   05-11-04 14:32

Драги Софф,

Иди в Халите. Втори етаж. Там има магазин за разни фото стоки и в това числа сума ти светкавици на различни цени и с различни възможности

Автор: jumbo   
Дата:   05-11-04 19:36

от никонските модели сб 26 /80 /600/ 800 имата такъв синхрон и при това са ТТЛ (но не забравяй ако някой друг светне със светкавицата си на парата около теб и хоп светкавичката пак светва)
ама щом си решил да икономисваш.......
винаги е по-добре да си вземеш системата с кабел и тогава може да ползваш някоя от старите никонски модели като сб 24 например както ти предлагат говр

първа  назад  1     всички  напред  последна