Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 EOS 10 - какво мислите за него???
Автор: Stim   
Дата:   04-11-04 19:04

Струва ли си този апарат и какви са му плюсовете?

Отговори на това съобщение
 Re: EOS 10 - какво мислите за него???
Автор: Thor   
Дата:   04-11-04 20:54

не си спомням вече що за стока беше ,но за времето си беше хубав фотоапарат и в добър клас ,една класа над EOS 30 или на класата на EOS 3 ,фотоапарат аматьор-експерт ако е добре запазен и в ред определено е сигурно с по добри възможности за ръчни настройки от днешните пластмаски като EOS 300 ,които се продават на пазара ,предполагам че аутофокуса му ще е по бавен ,незнам за меренето ,дали ще е по добро ,но ще е достатъчно добро стига да е в ред ,но и да не е може да се центрова ,или пък някой който му разбира да го докара ..така че ..според зависи какво ще ти струва ,ако е без пари не се отказва ..[smilie24]

Автор: Miro   
Дата:   04-11-04 21:46

Az snimam s EOS 10 ot 1996.

Няма грешка тялото, всичко му е ++

Дата:   04-11-04 23:15

ами без пари е [smilie25] . А обективът, който върви с него, е мисля 28-80/3,5-5,6. Може ли и на него да се разчита?[smilie11]

Дата:   04-11-04 23:25

ами щом е без пари грабай и на мен един [smilie5]
а обектива надали е нещо особенно ,но ако няма друго и това е нещо ,задължително си купи един евтин на старо EF 50mm 1.8 ако ти изпадне де ,но ако ти беше този същия с А-1 ,определено с един FD Canon 50mm 1,8 ще вадиш по добри снимки от зума ,но пък няма да бъде зум ,та щом е без пари ..ми струва си [smilie6]

Дата:   04-11-04 23:41

я кажи какви обективи имаш с A-1 и с какви други можеш да се сдобиеш без много да търсиш ,същото и с EOS-а ,то честно казано ако машинките работят и двете все тая ,но иначе ако можеш да се сдобиеш с хубави обективи ,най добре взимай този фотоапарат който е с най добри обективи .... другото са приказки ..е не съвсем де ..но в твоя случай май обективите са най важните ако търсиш качествени снимки + възможности.. [smilie6]

Дата:   05-11-04 07:53

А-1-то си има един хубав твърд обектив 50 1.8 и едно варио 35-70 3,5-4,5. Освен това използвам и един портретен обектив с преходник 135 3,5 - на него марката не му знам, ама пише че лещите са Карл Цайс. ЕОС-а още не сам го получил и не знам с какви обективи е, с изключение на това варио. До колкото разбрах има и един 50мм вероятно 1,8. Иначе и други се намират ама са за Практика/Зенит /200мм 2,8 -за 50 лв. и т.н.[smilie22] /

Дата:   05-11-04 07:57

Знаете ли колко струва само тялото на А-1-то?

Автор: machine_head   
Дата:   05-11-04 08:26

ами струва за колкото намериш да го продадеш или да го купиш....

аз давам 150 лева ако е запазено и всичко си му работи....

Автор: borovinka   
Дата:   05-11-04 08:52

Хубава камера е!
Здрава и семпла, освен това доста бърза.

първа  назад  1     всички  напред  последна