Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Клубари във февруарския брой на списание "Одисей"
Автор: emmmo   
Дата:   09-02-04 11:38

В новия брой на "Одисей" чудесна статия за Луната е написал Маркишки. Разбира се, и снимките са негови. Освен това е дал и справка за предстоящите астрономически събития. Така че, ако някой го интересува какво ще се случи на небето през следващите три месеца, може да погледне в списанието.
С по една снимка в зимната фотоигра "Сняг в очите, смях в душите" са се представили Миро и Жоро. В тази фотоигра можете да участвате и вие, стига да изпратите снимка по темата на адреса на редакцията. А първата награда си заслужава - екскурзия до Истанбул!!! Снимките трябва да са с размер 13х18 или 18х24 см.
[smile]

Отговори на това съобщение
 Re: Клубари във февруарския брой на списание "Одисей"
Автор: J0R0   
Дата:   10-02-04 10:43

Тия снимки дето сме ги дали на файлове броят ли се за играта или да пращаме и на хартия?

Автор: plam   
Дата:   10-02-04 13:09

къде да прочетем за условията на играта?

Автор: markishky   
Дата:   10-02-04 13:16

За тези, които наистина ги интересуват темите от статията ми - първия по-дълъг вариант на статията съм го сложил на адрес: http://geocities.com/astronomyforamateurs/Moon.htm Той наистина не бе в стила на това списание и се наложи подходяща втора редакция. Но тъй като е изчерпателен като информация, реших да го запазя и публикувам в нета.

Относно двете ярки комети, които се очакват тази пролет /всъщност тя едната отдавна вече се вижда с бинокъл/, съм сложил статия на адрес: http://geocities.com/astronomyforamateurs/C_graphy.htm, в която съм описал методи и особености при кометни снимки/наблюдения. Същата статия е публикувана и във вестник Телескоп издаван от Астрономическа Асоциация - София.

Автор: Стефан   
Дата:   10-02-04 16:05

Emmmo, a пратихте ли списанията на абонираните?

Автор: emmmo   
Дата:   10-02-04 16:28

Да. Ти не го ли получи???

Re: Клубари във февруарския брой на списание
Автор: Стефан   
Дата:   10-02-04 17:02

Не, явно пак са ми го откраднали от пощенската кутия, макар че бяхме говорили с пощальонката да не ми го пуска, а да си го вземам от пощенския клон. Третия брой по-добре не ми го пращайте, мога да мина да си го взема от редакцията.

Публикацията е редактирана (11-02-04 10:02)

първа  назад  1     всички  напред  последна