Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Натфиз
Автор: selfish   
Дата:   30-10-04 19:19

Здравейте,

Какво мислите за катедрата "филмово и телевизионно операторство" в Натфиз?

Отговори на това съобщение
 Re: Натфиз
Автор: jumbo   
Дата:   30-10-04 19:23

ама че въпрос
що смяташ че някой може да ти отговори?

Автор: hose   
Дата:   30-10-04 20:05

zashto da ne moje?
samo kaji kakvo tochno te interesuva?
:)
natfis kato zialo e endo goliamo nishto
no e dulga tema
e - ima i dobri strani - nai veche 'kak da se nauchim da gledame drugite otvisoko...'
naistina e dulga tema az biah tam za kratko i mislia che moga da ti kaja neshto no kaji kakvo tochno te interesuva

Дата:   30-10-04 20:11

аман от неуспели натфизчии дето само после плюят а не погледнат причината в себе си

Дата:   30-10-04 20:20

Ми струва ми се интересно. И мисля да кандидатствам там, но се чудя дали си заслужава. Ето един от въпросите.

Автор: kamera_vision   
Дата:   30-10-04 20:21

Bravo JUMBO:-)
Ti diplomira li se?

Дата:   30-10-04 20:31

още не
не че има чак такова знчение :-)

Дата:   30-10-04 20:35

колкото до катедра ФТО.... операторското майсторство е като фотографията тоест само по себе си изкуство а натфиз все пак е единствената истинска акдемия за това изкуство макар и базата им да куца малко
сега обаче не знам как е системата преди беше с художествени ръководттели тоест попадаш на преподавател оператор с доста голяма практика и той те учи 5 години и ако е добър съответно научаваш много [smilie7]
а сега тази система бе премахната.....

Автор: snooper   
Дата:   30-10-04 22:26

A sega sistemata glasi, che niama da visish pri edin i sasht prepodavatel 5 godini, koeto e dobre ot gledna tochka na raznobrazie i ot gledna tochka na shansa da popadnesh na nepodhodiasht prepodavatel... shtoto ako se skarash s hudojestvenia rakovoditel na klasa vav vtori kurs primerno...

Inak i az maislia kato jumbo...

P.S. Aaa da ne zabravia, naistina aman ot neuspeli natfizchii...

Автор: simon   
Дата:   30-10-04 22:54

НАТФИЗ....мдаааа....бях там...отдавна...
За тази катедра...кво да мисля!?Лошо няма дя поучиш,но най добре е и да научиш нещо, а това не зависи от НАТФИЗ а от теб самия..

Дата:   30-10-04 22:56

симон ти си театрал не се набутвай в нашия факултет [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]
все едни ние да ходим при готините актриси във вашия [smilie19] [smilie19] [smilie19] [smilie19]

Дата:   30-10-04 23:03

прав си, тряя стриктно да си препикаваме територията[smilie24] "никво отпускане в дребните неща"[smilie18]
Бая се позамислих дали да му разкажа на Селфиш за "ПУЦ"-а наречен НАТФИЗ, но най добре е сам да го разбере[beer]

Автор: Blixa   
Дата:   31-10-04 00:12

jumbo, tuka sme na edno mnenie [smile]

Дата:   31-10-04 00:26

Е хайде де кажете ми Симон. Има ли смисал да влизам там? Яко ли е, заслужава ли си?По колко човека са катедрите защото не успях да намеря нищо за броя на студентите който приемат:( в тяхната страница.

Дата:   31-10-04 00:35

Джъмбо е прав(?)[smilie18] Аз съм от друг факултет.Ще ти обясня нещата "пожелателно" и неточно (!?)[smilie18] за бройки хора и катедри пък съвсем нищо не знам.Само помня че веднъж бяхме гепали катедричката на проф.Тихова и я бяхме пренесли чак в сградата на ул.Ст.Караджа - милата що не умря от притеснение[smilie18] "ПУЦ" означава "професионално учебен център" имаше и такива понятия навремето, прави си сметка колко уважавам ВИТИЗ или НАТФИЗ (както искаш го наричай)Намери малко пари и бягай да учиш в чужбина[beer]

Дата:   31-10-04 00:49

Добре но каде в чужбина? Има ли някаде пак нещо подобно? И с какво се кандидатства там?

Автор: hose   
Дата:   31-10-04 14:03

jumbo - pak se izkazvash nepodgotven
neuspelia NATFIZ-chia mai si ti - shtom oshte ne si zavurshil
az napusnah po sobstveno jelanie i ne biah v katedrata po fotografia - sushto moga da dobavia che sum se diplomiral drugade - v NATFIS vlizoh posle
sega dovolen li si?
na pruv pogled systemata s hudojestveni rukovoditeli e premahnata - no na praktika ne e - sega na kandidatstudentskite izpiti koi izpitvashe i koi odobriavashe?!?!? ako ste se pointeresuvali razbira se
Lambo si vse klas po aktiorsko, rektora - koito si naricham 'erektor' :) - Stenli - vse 3-ti klas po dramaturgia i lichno moeto ubejdenie e che vsichko tova e zaradi nego - takuv prezedent do sega mislia che niama - edin i sushti chovek da vsima 3 klasa edin sled drug
kakto i da e - tova sa tehnicheskite neshta
bes da se obijdate fotografite ste malko vstrani ot golemite laina v tazi akademia - tam si tzaruvat vse oshte starite poraidki i komandvat aktiorite i rejisiortie - chuval sum da ia narichat i 'tiahna' akademia
napliva tam e nai-goliam i te imat nai-goliama realna vlast
inache az niamam losho otnoshenie kum NATFIS po prinzip - tam ima i kachestveni hora za sujalenie mnogo malko
i kachestveni prepodavateli - oshte po-malko
za fotografiata niama da govoria - tam imam malko nabludenia i ne sum bil v neia
a za tova che gledat otvisoko - taka e za goliama chast vsichki NATVIZ-chii - znam go ot lichen opit
i moia suvet kum tosi koito pusna postinga e - kandidatstvai nishto ne gubish - moje da vidish neshta koito nie ne sme i da reshish che e strahotno - pojelavam ti go
az sushto sum stignal do ubejdenieto na jumbo - popadnesh li na dobur profesionalist i uchitel koito ti vodi klasa - shte nauchish mnogo - tova vaji i za horata ot klasa - ako rabotiat vsaimno se uchite
no ako ne - stava ogromno gubene na vreme - za sujalenie nabludeniata mi sa che povecheto hora tam samo visait v KEVA piat pushat treva i nishto ne praviat....
edna chast ot tiah daje si misliat che imat privilegiata da praviat 'izkustvo' za horata a sa se zavriali v edna dupka i sa mnogo mnogo dalech ot istinskite hora :)
haide s zdrave

Публикацията е редактирана (31-10-04 14:07)

Автор: TPECHAT   
Дата:   31-10-04 14:22

a be pi4,
zemi si poslednia model na Canon i begai da shtrakash [smilie21]

Автор: SEAL   
Дата:   31-10-04 14:25

треснат, я ела в icq да те питам нещо
моя номер е в профила ми

Автор: TPECHAT   
Дата:   31-10-04 14:26

zabraih da ti kaja, che trea da e digitalen,
v nikav sluchai lenta [smilie23]

snimkite na hartia gi vadqt po fotostudiata s mashini za po 100 000 Eu, ti ako imashe tolko nemashe da vlizash v toa forum daje...

a da visish v bylgarsko uchebno zavedenie si e chista zaguba na vreme, samo hartia ti davat nakraq da si izbyrshesh... sylzite [smilie18] ... az pone sym bil i v SU i v TU [smilie21]

zimai digitalkata i [shtrak] [smilie21]

Автор: Brummaker   
Дата:   31-10-04 14:48

ТРЯС http://www.geocities.com/tgcmistico/images/misticos/TgC_mistico_02.gif.gif

колко си прав...не знаеш [smilie24] [smilie24]

Автор: special_k   
Дата:   31-10-04 14:53

Iztre6teliq e prav, otsekude !!!