Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 US онлайн магазини-цени!
Автор: bogdan   
Дата:   28-10-04 10:44

Забелязвам че в някой сайтове цените на апаратите са с 100-150 $ по-ниски. Има ли някаква шашма и рисковано ли е да се поръчва от акива сайтове (в US)?. Между другото такива сайтове се препоръчват (рекламират!) в dpreview и steves-digicams.

Отговори на това съобщение
 Re: US онлайн магазини-цени!
Автор: knutanozavar   
Дата:   28-10-04 11:20

Mi da nqma problem... horata imat edin hangar sus stokata i stom nqkoi poru4a mu q prastat (sled kato si plati estestweno). Prosto towa sa spesteni pari ot personal i drugi razhodi. Towa im pozwolqwa da durzat po-niski ceni... :-)

Автор: junior   
Дата:   28-10-04 11:23

Prosto towa sa spesteni pari ot personal i drugi razhodi

НЕ, ПРОСТО ЦЕНАТА НЕ СЕ ФОРМИРА ОТ СЕБЕСТОЙНОСТ, А ПО ПАЗАРЕН ПРИНЦИП....

Все пак, Богдане, хвърли едно око тук:
http://resellerratings.com

Автор: Canon   
Дата:   28-10-04 13:29

Има клопка и то много читаво направена
По принцип стоката (сет, включващ тяло, аксесоари, ограничена/международна гаранция, поддръжка, локални такси) може да бъде предлаган общо и на части + допълнително доставка, обработка и т.н.
Основния принцип е - Предлага се само и единствено това което пише и нищо друго.
Т.Е. Пише Канон едикойси DSLR - значи е само тяло (не пише за обектив, едногодишна гаранция и т.н).
Всичко останало - капачки гаранции кабели и прочие, СЕ ПРОДАВА ОТДЕЛНО

1.ЧЕТЕТЕ НАЙ-ДРЕБНИТЕ БУКВИ
2.ЧЕТЕТЕ САМО НАПИСАНОТО
3.НИКОЙ НЕ ДАВА ПОВЕЧЕ, ОТКОЛКОТО Е ОБЕЩАЛ
(американски принципИ за клопките в договорите)

Автор: machine_head   
Дата:   28-10-04 13:41

... и точно тук е далаверата:

значи ок, предлагат ти само тяло без даже едно винтче по-вече. Ами поръчай си тялото и гледай кво става. Веднага ти звънят по телефона и почват да ти предлагат аксесоарите които са на двойно тройно по високи цени. Ами те просто си избиват по-ниското тяло от тези цени. Разбира се тъпите американци веднага си казват че за някой друг долар нема кво да се тормозят да ровят из другите шопове. Ако се запънеш и им кажеж да ти изпратят само тялото направо ще си на далавера, ако разбира се не ти кажат че е аут ъф стокс....

мене така ме преебаха с един двойно по-скъп филтър ама не ми се занимаваше... демек го дадох по американски [smilie2]

Автор: Thor   
Дата:   28-10-04 14:35

затова само от

http://www.bhphotovideo.com/bnh/controller/home

ако пазариш от българия ,ако си в USA може и да се експерементира ,за повече опит [smilie6]

Автор: THC   
Дата:   29-10-04 06:43

Canon e prav. poluchavash samo tova za koeto e spomenato v napisania tekst. Az taka si kupih bateria za D100 otdelno, zashtoto vsichkoostanalo beshe po-evtino. i nakraya pak plashtash cenata koyato e v po golemite magazini, ili saytove. A ako kajesh che ne iskash, kakto az kazah. Te mi kazaha che ne se prodavat po otdelno, i triabva da si kupia i bateriata. I taka. www.bhphotovideo.com, e dobur za pazaruvane, www.wolfcamera.com, www.overstock.com.......i tn. Mnogo sa.

Дата:   29-10-04 07:53

не е баш така. Например: навсякъде ми искаха за зарядно на Г5 80$ и то на промоция с намаление. Аз пък си намерих от vali.bg за 50 лева ново външно на Uniross.

Дата:   29-10-04 13:30

ре machine_head

не ти е коректно сравнението
Навсякъде ми искаха $50000 за нова кола (Мерцедес)
аз си взех за $11000 нова Лада ?
Вярно а?

Автор: knutanozavar   
Дата:   29-10-04 14:18

Junior ne si praw... stot w online magazinite personal samo za opakowene i prastane na stokata im trqbwa, dokat w edin foto-magazin, trqbwa da ima hora po standowete kompetentni - da dawat suweti pri izbor i t.n.... ot takiwa sukrasteniq se pesti dosta za zapad...

Дата:   29-10-04 23:22

хех, еми то зависи колко имаш в джоба и колко си решил да дадеш.

и що трябва зарядното да е 1/4 от стойноста на апарата? Да не би да е златно?

Дата:   30-10-04 11:45

Щото имам неприятен опит от 1996
С едни руски светкавици (не бяха от най евтините) си изгърмях електрониката на един Canon T90 - за ремонт в австрия ми го сметнаха на 300$ и оттогава включвам в сметките и възможни ремонтни разходи [smilie11]

Дата:   30-10-04 14:07

Я изрови някой евтин канон лентов за FD обективи?

Дата:   30-10-04 15:23

имам си железен Canon FT
Ковеш пирон с него и после го снимаш (пирона) [shtrak] [shtrak] [shtrak]

Дата:   30-10-04 16:35

нещо дет се продава на тънко, че един утвърден фотограф ми иска за А1 800 кинта...[smilie11]

Дата:   30-10-04 17:25

Питай Ст Михайлов или В. сергеев (т-во) Някой от тях май имаше А1

Автор: emsago   
Дата:   31-10-04 03:36

chetete http://www.resellerratings.com predi da porachate. kakto Canon spomenava, ima klopka. kadeto cenite sa sablaznitelni, tojagata e goljama. az bih preporachala http://www.ubid.com (neshto kato ebay, no ne e ot chastni lica). camerata mi pristigna za 2 dena i sas vsichkite accessories.

първа  назад  1     всички  напред  последна