Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1  2  3  4     всички  напред  последна
 свалям си снимките
Автор: alexandra   
Дата:   26-10-04 22:23

Този форум наистина много се разводни [smilie9]

Никой вече не говори за фотография, като пусна някоя сериозна тема не ми обръщат никакво внимание, най-много Poshtarov или murnau да се залутат посреднощ пияни и да изтряскат няколко удивителни [smilie5]

Много сум възмутена, изтривам всичките си снимки [smilie9]

Отговори на това съобщение
 Re: свалям си снимките
Автор: nsirakov   
Дата:   26-10-04 22:26

александра сама си си виновна... много вятър в топиците ти....

Дата:   26-10-04 22:30

А, аз от вятърните топици не се оплаквам, те жънат неимоверен успех, със сериозните е проблема [smilie9]

Автор: nsirakov   
Дата:   26-10-04 22:30

ми това е.. както почнеш така свършваш :)[beer] [beer]

Автор: Krassy   
Дата:   26-10-04 22:32

Аз не че съм видял поне една твоя снимка или смислена тема... ама щом си рекла [smilie7]

Автор: solo5   
Дата:   26-10-04 22:33

всеки решава за него си
никой не е насила вързан тук [beer]

Автор: yanee   
Дата:   26-10-04 22:34

koito e pi4 si trygva bez da civri[smilie8]

ne moga da razbera 6to 'seki se pravi na velik vyv foruma[smilie11]

veroqtno egoto "kre6ti" ot lipsata na dostaty4no vnimanie[smilie23]

alexandra, ako tova 6te te zaradva - sled teb, TUK ostanahme samo balycite[smilie18]

Дата:   26-10-04 22:37

Негодуването ако се замислите е породено по две причини, коренно различни, можетели да разберете кои са те?

Дата:   26-10-04 22:41

https://photo-forum.net/static/forum/2006-09/dyji9803.JPG
http://www.thegifcollector.com.ar/images/Emoticons0110/TgC_emoticon117.gif

Дата:   26-10-04 22:45

Ами аз не съм си тръгнала съвсем, само си изтрих снимките [smilie10]

Автор: TPECHAT   
Дата:   26-10-04 22:47

ako glasuvate za men, shte si svalq gashtite!!!!!

Автор: athom   
Дата:   26-10-04 22:48

Брой ме първи гласувал! [smilie18]

[beer] [shtrak]

Дата:   26-10-04 22:51

Ето пак не искате да си говорим сериозно а ми се подигравате https://photo-forum.net/static/forum/2006-09/hglp3539.JPG
http://www.smiliez.nl/Smiliez/huilen/bncry.gif

Автор: ogimag   
Дата:   26-10-04 22:51

Baby, я пийни една ракия, преспи, утре си ги погледни и размисли!
То такива решения и постъпки не се правят по късна доба! Ама нейсе- направила си го вече. Таман сега като има вече линкове от имената се засилих да видя снимките ти и...Ядец.
Айде със здраве![smilie5] [smilie5] [smilie5]

Автор: TPECHAT   
Дата:   26-10-04 22:52

кекекекеке
нааааааааа [smilie19] [smilie21]

Автор: Ronson   
Дата:   26-10-04 22:54

Автор: Krassy
Дата: 26-10-04 22:37

Негодуването ако се замислите е породено по две причини, коренно различни, можетели да разберете кои са те?

Краси, я кажи, че на мен ми стана интересно.

Автор: athom   
Дата:   26-10-04 22:55

Мхаха...тука късно вечер става като сЪпунка деа...

Е са някой шси изгуби паметта...то се вижда кой е де...[smilie5]

Първо ти казват СБОГОМ, после се връщат, после па ненамсиквоси, после "Що ми казА така?"

[beer] [shtrak]

Автор: cveta   
Дата:   26-10-04 22:56

Tresnat, za prav pat da ne spomene6 ribata, ama 6te glasuvam za teb 6tom e za ga6tite!
Ha!

Дата:   26-10-04 23:01

Ронсън, лично аз визирам 2 причини.
Първите хора не им пука за сайта, или си тръгват с 2-3 негодуващи лаф-а, или дигат скандал и се махат.
Вторите негодуват защото нещо ги е кефело тука и нещата се променят и те не могат да го приемат, не могат да си тръгнат току така, защото е имало емоция и ценности, които са го свързвали с този сайт...
Не го описах точно но в момента нямам необходимите думи, емоционално съм обвързан с доста по-приятни неща в къщи и пиша между другото [smilie7]

Автор: Ronson   
Дата:   26-10-04 23:05

ахам [smilie24]

жалко, че покрай всичките тези ексцесси си тръгват и хора, от които наистина има какво да се научи и види [smilie11]

Публикацията е редактирана (26-10-04 23:06)

Автор: cristo   
Дата:   26-10-04 23:07

оди се пудри

Дата:   26-10-04 23:11

Обаче остава бройката ... като ей тоа [smilie7]

Дата:   26-10-04 23:12

Ами да, привързах се емоционално към този сайт, нищо че непрекъснато ме псувате и обиждате, може и да съм мазохистка [smilie2]

Мислех си че ще мога да си говоря с хората за фотография и други елитарни или възвишени теми, да забравя замалко сивото делнично еднообразие и да престана да пия, но явно нямах късмет и този път и подаднах сред жестоки и коравосърдечни хора [smilie2]

Автор: ogimag   
Дата:   26-10-04 23:15

Krassy [smilie24] [smilie24] [smilie24]

Автор: photoforce   
Дата:   26-10-04 23:30

Александра,

Здравей. Когато тази вечер влязох и видях публикацията ти, веднага сядам да ти отговоря. Не те познавам, не зная нищичко за теб - а навярно, някой от съфорумци знаят. Аз наистина не съм запознат, затова искам да се знае, че отговарям на база прочетеното само и единствено вуъ тази статия. Не зная на колко години си, не зная от кога снимаш, дори не зная дали си жена. Нека всичко да е хипотетично. И нека, тогава, хипотетично, да ти призная някой истини.
Знаеш ли... разбирам те чудесно. Но, след малко ти сама ще разбереш, че пътят, по който тръгваш само ще те отклони от крайната ти цел. Ето защо - ти си осъзнала каква е целта ти и, колко труден е пътят до нея. Но сега, вместо да го извървиш, ти искаш да се обърнеш и да си отидеш.
Александра, аз самият влязох във този сайт със невероятна амбиция и желание, със топлина, с надежда, с мечтата, че тук ще има топли, чувствителни хора, интелигентни, с които да мога да обсъждам много теми, както фотографски, така и от живота, от чувствата, от любовта или взаимоотношенията ни, на фотографско и - не само - ниво. Но знаеш ли какво ? За около две седмици вече влизам по-ряко, седя по-малко, почти не пиша. Защото разбрах, че, ако пуснеш тема, съдържаща някаква дори много малка проява на хуманитарност или интелект, със сигурност само след няколко постинга, ще четеш неща от вида "бие рибата" , "гъне!", "абе ти си мноо тъп/а" и други безмислици, след което по-нататъшното обсъждане на темата ти ще премине във апсект заяждане и обсъждане кой колко пие и кой колко е прост и накрая ще свърши всичко. И така, до следващата тема, до следващият въпрос. Но, александра, онова, което прочетох, можа само да ме трогне и разчувства. Подчертавам отново, че не те познавам. Но изглежда Ти си от много много много малкото хора, каквито си мечтаех да намеря във тази страница. И, ако наистина се окаже така - каква загуба би било да си отидеш, да си отида, да си отидем - ние, всички, всички, които искаме да си говорим, да сме пряители, да споделяме, да имаме чувства и да не ги крием ? Кажи ми, защо, защо искаш да си отидеш, за да покажеш на онези, на които не им пука колко ти е тъжно и колко неразбрана се чувстваш - вместо да останеш и да покажеш на мен и другите, на които им Пука коя си - и да бъдем заедно ? Кажи ми. Остани. И, нека да се запознаем. Нека пишем. Нека мечтаем. А, който ни обижда - добре. Длъжни ли сме да четем ? За хора като теб мечтая. Остани!

първа  назад  1  2  3  4     всички  напред  последна