Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Photoshop 8.0
Автор: ogimag   
Дата:   20-10-04 20:27

Здравейте Съфорумци!
Имам следния проблем и питане: От къде да си дръпна РАБОТЕЩА версия на Photoshop 8.0 Преди месец и нещо си го дръпнах и инсталирах. И преди седмица се скапа- пуска някакви съобщения и се изключва. Не мисля, че проблема е в моето РС защото и на още един компютър на които го качих след месец се получи същото. Опити за преинсталация водят до същия резултат.
Благодаря ви!

Отговори на това съобщение
 Re: Photoshop 8.0
Автор: athom   
Дата:   20-10-04 20:31

crack it![beer]

Дата:   20-10-04 20:37

Имам и сериен номер и крак. Но след като работи един месец без проблеми се скапа. И преинсталацията вече води до същото. Почвам вече да си мисля да преинсталирам Windows,а. [smilie9] [smilie9]

Автор: todorov   
Дата:   20-10-04 20:40

Ако ще преинсталираш - направи си мирор /image/. Да не ти се налага следващия път да се занимаваш с глупости.

Автор: nsirakov   
Дата:   20-10-04 20:42

недей
www.nsirakov.com/temp/crack.zip

чети Readme.txt - там е обяснено как да си извикаш номера по телефона... и него да кракнеш.. успех.... моя Шоп бачка без проблеми повече от 6 месеца ;)[beer] [beer]

Дата:   20-10-04 21:17

Пак не става. И с това лекарство. Явно имам аз някакъв проблем щом като при другите става.

Автор: nlbk   
Дата:   20-10-04 21:23

на free.data.bg го има и си бачка без проблем.. сериен номер ти върши работа само при инсталирането, после се заменят 2 файла в главната директория и всичко е ОК.

ако си от Варна на диск го продават за 1.50 мога да ти кажа къде..

Дата:   20-10-04 21:56

Явно проблема е друг. Правя го със същите лекарства и при стартирането ми пуска съобщение:
An attempt was made to load a program with an incorrect format.
Като натисна "ОК" се появява

A required application library to load and the product cannot continue. Please reinstall the application.
Натискам ОК и програмата се гаси...

Автор: ognyan   
Дата:   20-10-04 21:56

Spomni si kakvi programi si instaliral tochno predi da se skape i gi deinstalirai.

Дата:   20-10-04 22:05

E, че кои да помни. С този един акъл и за Зиме и за Лете... [smilie5] [smilie5] [smilie5]

Автор: ander4o   
Дата:   20-10-04 22:08

ако можеш направи Restore на Windowsa на някоя точка, която е сазданена когато Шопа е работел нормално https://photo-forum.net/forum/smileys/smiley24.gif

Публикацията е редактирана (20-10-04 22:10)

Дата:   20-10-04 22:15

Не мога да направя Restore на Windowsa защото съм го изключил. Ще го направя на чисто с преинсталация на ОС. И без това вече няколко месеца не съм го правил. И след това с Norton Ghost ще си направя image. просто последния път не стигнах до там.
Благодаря ви все пак за помоща. Явно проблема е при мен.

Автор: Георги   
Дата:   20-10-04 22:46

ogimag

освен двата файла за главната директория има и крак. инсталацията става така - връщаш системната дата на някъде през 2003 година, инсталираш, даваш сериен номер. копираш двата файла в главната на шопа. после е пача и чак след рестарта датата на 2004-та :)

Дата:   20-10-04 23:09

А какъв е този пач?

Photoshop CS CE
Автор: borovinka   
Дата:   21-10-04 09:31

Пробвай това .
Изпитано е !

Автор: nf1   
Дата:   21-10-04 10:36

Виж дали не ти иска някой DLL. Аз като си сложа някой филтър и ми се скапва и казва че му липсва някой си DLL. Ако е така свали си просто файла и си ОК.

Автор: volokin   
Дата:   21-10-04 10:41

Интересно, само преди седмица имах същия проблем с 7-цата, никакви преинсталации не помагаха, програмата стартира и после се самоизключва. най- интересното е че фотошоп 7-цата го имам от повече от година (мисля 2) инсталиран и Уиндоус не съм го пипал изобщо, всъчност държа Микрософт само заради Фотошопа и Скенер-програмите иначе съм им казал отдавна адиос.
Това бе и причината да инсталирам сега 8-цата.
Та този проблем е интересен, кака така се получава. рових се из регистри файловете, ама нищо не видях там което да ме разтревожи....
остава да се обадим на нашия човек от Фотошоп [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Дата:   21-10-04 11:50

На първия прозорец със съобщение, което ми пуска пише DLL. Какво да правя обаче по-натам- не знам.

Дата:   21-10-04 11:57

пробвай да сложиш тези два файла в главната директория на PS

http://www.nlbk.net/ps/AdobeLM.dll
http://www.nlbk.net/ps/Tw10122.dat

Дата:   21-10-04 12:06

Благодаря ти nlbk!!!
Май стана. Явно помогна втория файл защото първия го имах и само с него не ставаше. Сега върви. И май ще спася преинсталацията. [smilie19] [smilie19] [smilie19]

Дата:   21-10-04 12:09

мисля че и двата ги имаш в директорията, просто им дай replace ! дано се оправи, аз не съм пачвал PS.. просто при инсталацията използвах един сериен номер и после сложих тези 2 файла...

Дата:   21-10-04 12:23

Да, вече върви като пушка. Дори направих една снимка и си я качих на профила. [smilie21] [smilie21] [smilie21]

Дата:   21-10-04 12:25

https://photo-forum.net/forum/smileys/smiley24.gif https://photo-forum.net/forum/smileys/smiley24.gifhttps://photo-forum.net/forum/smileys/smiley25.gif

първа  назад  1     всички  напред  последна