Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 За JORO и boni-една несподелена любов
Автор: dino   
Дата:   21-10-04 09:00

Автор: dino
Дата: 20-10-04 21:18

МОЖЕ да прозвучи нескромно,но след като видях и свински целувки , и конски усмивки,искам да обърна внимание на уважаемото Админожури на една снимка на автора Дино ,(не се отнася за присъстващите) в едноименния профил-която се именува "Обяснима любов" и която бе пусната от автора първо ей така в раздела "Един миг от живота" -с горе-долу просташки коментари,а после бе пусната и във "Всичко е любов",щото просто ТАМ И Е МЯСТОТО...
В последствие ИЗТРИТА ПО ГРЕШКА като се лутах из дебрите на правилата,искайки да изтрия снимката в профила "Един миг..."
Какво да кажа , освен,че става въпрос за ЕДНА ИСТИНСКА ЛЮБОВ на дъщеря ми с КОБИЛАТА Алфа...

Отговори на това съобщение
 Re: За JORO и boni-една несподелена любов
Автор: Junior   
Дата:   21-10-04 09:03

Ти май вярно още се луташ из правилата на сайта....

Дата:   21-10-04 19:41

Аз се бях отказал да влизам,намирам нещата за излишно сложни,достатъчно ми е сложен живота...искам да се кефя и разтоварвам...реших да свалям и качвам ,свалям и качвам,ей тъй просто да си показвам снимките-даже не обръщам вече внимание и на простотиите,които изобилстват...
Даже си измислиш и трик - може да е подъл,но няма правило да не мога да се регистрирам 2-3-4-5 пъти като дино1,дино2,дино3,и т.н.и,кеф ти 3 снимки - N пъти,кеф ти николко-без да се крия-ама нямам време ,не е много честно , щото ша стане голям ташак и голям бъркоч...
хаи чао Juni

ЕЙ ГО НА ...ни JORO, ни boni ми отговориха...нищо не искам-ей тъй ...да бяха отговорили...
Апропо ти от Варна ли беше???????????

Автор: Георги   
Дата:   21-10-04 20:27

[smilie10] [smilie10]

Автор: boni   
Дата:   21-10-04 20:41

Dino,ami tazi snimka ne e v galeria "Vsichko e lubov" ???Samo snimkite ot tazi galeria uchastvat.Ne moje da se praviat kompromisi za nikoi poradi prostata prichina,che kato ti napravim na tebe kompromis i sled tova shte poiskat oshte 20 dushi

Автор: Krassy   
Дата:   21-10-04 21:53

Аз пък винаги съм си мислил, че отношението към личността е по-важно!
Този комунизъм си е ... тшак раота [smilie7]

Дата:   21-10-04 23:01

Споко boni - аз нищо не искам - просто споделям колко ме е яд,че сам съм си изтрил снимката - щото сигурно щеше да е редом с прасето...а то м/у другото къде се дяна???

Автор: boni   
Дата:   21-10-04 23:12

Да Краси, ако някой приятен и добронамерен човек като Дино помоли за такова нещо ,не бих имал нищо против.Стига да беше помолил по мейла ,за да не вдигаме шум до небесата във форума и да ми писнат още 20 души после ,че и те искат и че е несправедливо и т.н.
Има си психологически момент във всяко подобно положение.

първа  назад  1     всички  напред  последна