Автор: photoforce
Дата: 20-10-04 12:41
ЖОРО,
Не смятам, че си прав. Дали ще прочетеш идеите ми, дали ще ми отговориш - на второ място и особенодали ще бъде взето нещо под внимание не е задължение, нито съдба. То е по желание. Ти четеш, благодаря. Но какво значи "по-кротко"? Аз не съм слушал цепелин във света на фотофорум. Не съм виждал по-готин сайт от този, ако мога да се изразя със този младежки епитет, харесва ми и просто си мисля едно, или друго. Наиситна ми харесва и моля те, не ме обиждай. А, ако някой дойде и ми каже как да свиря, или ми даде съвет - а повярвай, често това става, дори тази събода имаше такива случаи - градивната критика, ако е такава, е добре дошла, а съвет, ако има смисъл, напраимер "ей, що не изсвирите това" - почти винаги е глупост, но пък, ако е добра идеята, защо да не я чуя ?Никой не съм спрял да ме съветва ; не се обиждай и ти. давайки съвет не искам да кажа "ее, аз сега тука дойдох и сайтчето не е лошо, братлета, ама айде да го направим така и така". Вие си знаете! Аз само светкам с фенерчето из стаята, та белким дам някоя добра отсянка. Моля!
Емммо,
Благодаря ти много за препратката. Трудно е да се намери точна тема във форума и напълно уважавам това, че отдели време, за да ме насочиш правилно.
|
|