Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 ISKAM DA SUM FOTOGRAF
Автор: finea   
Дата:   18-10-04 20:18

Trudno mi e da zapochna tazi tema,zashtoto znam che neshtata zavisiat edinstveno i samo ot men.Mislia obache, che shte mi e nujna pomosht-niamam opit,imam samo ogromno jelanie. Molia daite mi suvet otnosno niakolko vuprosa:

obrazovanieto v NATFIZ(ne spomenavam NBU-za sujalenie niamam dostatuchno sredstva) i kak bih mogla da se podgotvia za prakticheskata chast ot izpita
bih li mogla da nameria niakakva rabota vuv fotostudio na purvo vreme
kakva aparatura (na ne mnogo visoka cena)bi bila podhodiashta-reshenie li e digitalniat aparat

Tova e malka chast ot vuprosite, koito imam.Blagodaria predvaritelno na vsichki, koito iskat da pomognat na edin nachinaesht!
e-mail:nekko@abv.bg

Отговори на това съобщение
 Re: ISKAM DA SUM FOTOGRAF
Автор: Canon   
Дата:   18-10-04 21:14

От къде си

Автор: papi   
Дата:   18-10-04 21:34

edno e da jelae6 drugo e da stane6 tova koeto iska6,i az iskam mnogo raboti no...vzimai edin fotoaparat i zapo4vai [shtrak] [shtrak] [shtrak] ka4vai tuk,i tuk 6te razbere6 dali struva6 ili ne...

Автор: BuzzFuzz   
Дата:   18-10-04 21:44

Finea ako ima6 ICQ moje da po4atim ako ima6 jelanie moga da ti obqsnq nqkoi savsem elementarni ne6tica za drugite ne moga o6te no malko po malko 6ti pomagam .
moeto ICQ e 260-590-539 !!!
Qvno imame ob6ti celi NATFIZ !!! po4nah kursove to4no kum NATFIZ !!!

Автор: digitalis   
Дата:   18-10-04 23:03

МНого се радвам че имаш голямо желание,,,това е най важното....имам един вупрос останах с впечатление че досега не си снимала въобще....ако е така взимаи един апарат и започваи да снимаш....има много книги по фотография и форума е много полезен. Казвам го с цел преди да влезеш някъде да учиш фотография трябва да си сигурна че това искаш...Щото фотографията е много тясна специалност, а за да го учиш фотографията триябва за теб да бъде начин на живот:) много колеги като учих се отказаха прехвърлиха или просто нищо, та разкажи ни повече за себе си и за твоето желание:)

Автор: murnau   
Дата:   18-10-04 23:05

snimala e, ima dosta dobri raboti v albuma.

finea, vsichko dobro!

Автор: knutanozavar   
Дата:   18-10-04 23:09

Imash stil! :-)
Uspeh!

Автор: digitalis   
Дата:   18-10-04 23:21

да, погледнах ти снимките...Няма да ги коментирам, само ще кажа че търсиш различното,експериментираш,това е много добре;) продължавай все така! Но все пак на по горното ми суобщение може да отговориш

Автор: ognyan   
Дата:   19-10-04 08:51

Az moga da te naucha,no mnogo vzimam:)
Izvesten fotograf sum.Znaiat me veche dva vhoda ot nashia blok:)))))))

Дата:   19-10-04 11:07

Axaxaxa e i men me znaqt dosta hora imam i 3 moi snimki v vestnik "Istina" ama nikoi ni6to ne mi kazva daje i pari ne mi davat !!!
Sigurno 6toto ne sum iskal de !! prava go prosto za6toto mi haresva!!!
Napravil sum nad 5000 da ne kaja 10000snimki kato ot tqh pone 500 sa mnogo nekadurni poradi 1 ili dr pri4ina !!!
:))))

Дата:   19-10-04 11:30

Finea 4estito snimkata ti q izbraha za izlojbata !!!

Автор: Krassy   
Дата:   19-10-04 14:23

Важното е да ти е гот на душата и да си вярваш в това [smilie7]

Дата:   19-10-04 19:15

Lele kolko sum 6tastliva:blagodarq na vsi4ki
Otgovariam na niakoi ot vuprosite: po princip sum ot Smolian, no ot 3 sedmici jiveq v Studentski grad i se boria s vsiakakvi jivotinki(hlebarki,sukvartirantki i pro4ie).Mejdu drugoto u4a nemska filologiq v SU i smiatam skoro da se poiavq na sre6ta v Iaiceto:))))
Digitalis:mislia, 4e ako ne napravia fotografiqta 4ast ot jivota mi 6te sujaliavam prekaleno mnogo.Dosega sum snimala,imam ne6ta v albuma(Murnau , blagodaria za ocenkata!)Snabdiavam se i s literatura i 4eta.A otkakto sum v Sf obsujdam biudjeta si(s vutre6noto mi "Az") priblizitelno taka:ako dnes ne obiadvam i ve4eriam, tova e ravno na 1 lenta ili sp."FO"
No kakto kazva Krassy:"vajnoto e da ti e got na du6ata..."
BuzzFuzz:niamam ICQ,no ako moga mnogo 6te se radvam da po4atim:)Ako li ne 6te[beer] v Iaiceto!

Автор: ancho   
Дата:   19-10-04 19:59

Ето сега малко нестандартен акъл от един абсолютен аматьор на повечко годинки (тоест аз):

Едно време (няма да казвам колко време)и аз исках да ставам такова нещо и кандидатствах във ВИТИЗ "Кинооператорско майсторство". Е, скъсаха ме още на снимковия изпит и така си останах ... икономист. Но знам че съм опитал и разбрах, че явно не съм достатъчно добър за тая работа, но живея със спокойствие на душата че пробвах! ако не бях се пробвал цял живот щяха да ме мъчат угризения (и нямаше да знам че те са неоснователни), че съм си пропилял шанса.

Тъй че давай !!! Дай всичко от себе си и дано си по-добра от мен преди онези ... години !!!

Нарочно тепърва ще ти видя снимките защото исках да ти пиша от душа и неповлиян от нищо.

Автор: stoevmobile   
Дата:   19-10-04 21:09

аз пък исках да уча за външен търговец, през далечната 1984, ама ме домързя и отидох у ВМЕИ "Ленин".После ме мъчеха угризения, че не записах "Право" у СУ, ама мързела ме доведе до тук.
На ухо - винаги съм си мечтаел да имам гадже от "ВИТИЗ", никога не успях да се класирам[smilie11] [smilie11] [smilie11]
Сега пия бира и чакам да пусна корем, ама и това не ми се удава.[beer]
Има хора, де им върви навсякъде, и други като (избягвам цитирането), дето все не успяват [beer]
За борба с хлебарките съвети няма, безотказно действува само туба бензин и кибритче за 4стотинки, за съквартирантките -пусни ги на форумци за моделки и ще изчезнат за известно време по студия и апартаменти[smilie3]

Дата:   19-10-04 21:13

относно "Яйцето" - 28 Октомври е подходяща дата, луната ще е у фаза "новолуние", подходящо за нови запознанства [shtrak] [beer] [shtrak] [beer] [shtrak] [beer]

Дата:   19-10-04 21:22

Ex Стоев Стоев,

Аз цял живот се мъча да сваля корем !!!

Дай да обменим малко маса !!!

Дата:   19-10-04 22:07

пробвай нещо различно [smilie5]
https://photo-forum.net/static/forum/2011-04/sdpv5207.JPG
http://www.books.bg/Covers/Big/9544111042.jpg

Дата:   19-10-04 22:09

С глад и баба знае !!!!!!!!!!!!!

Дата:   19-10-04 22:11

ancho,
http://www.fitnessmladost.com/BG/ChooseStrength/Joga.htm

Дата:   19-10-04 22:11

Finea ebalata ti prava na teb!!! mnogo me kefat snimkite ti !! stra6ni sa !!! prodaljavai v su6tiq duh!!! a ako si dade6 maila moje da si po4atim !!!
za NATFIZ mi kursa po4na trqbva da proveri6 dali moje6 da po4ne6 po kusno !!
za tova moga da ti pomogna i az moga da pitam !!!
Hora vie govorite za 28 v Qiceto a 21 6e bude te li tam >>?? da znam moje da doida ako e na 21 !!!

Дата:   20-10-04 10:18

Buzz, imam mail:nekko@abv.bg
I az se biah zaputila kum Iaiceto za 21
Ako iska6 6te se vidim tam v 19.
Mnogo mi se iska da idvam na tozi kurs [smile]

Дата:   20-10-04 11:21

Finea vij sega 19 4asa posmurtno ne moga,za6toto to4no po tova vreme sum na kurs no sled 21:00 moga da doida ako ste tam !!!

Finea moq mail e speedcore@abv.bg Ako iska6 drasni nqkolko reda !!!
a za 21 mi moje da mina 6te pitam nqkoi ot kursa ako iska da doide tam !!! da se saberem pove4ko!!!

Дата:   20-10-04 11:33

a v kolko 4asa zapo4va kursa?

Дата:   20-10-04 11:43

a i az o6te ne sum hodila v Iaiceto, smiatam utre za pruv put(mai i ti ne si hodil,ili?)

Публикацията е редактирана (20-10-04 11:59)

първа  назад  1  2     всички  напред  последна