Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Канон G6
Автор: todorov   
Дата:   15-10-04 16:19

За тези които още не са го виждали и се интересуват- има го във фотото на "Славейков" на цена 1599лв.. А ако някой минава от там и има Компакт Флаш във себе си да щракне някоя и друга снимка да видим що за стока е.

Отговори на това съобщение
 Re: Канон G6
Автор: white_man   
Дата:   15-10-04 16:20

Щракахме вече на фотоваканцията:))

Автор: todorov   
Дата:   15-10-04 16:20

Хубаво - значи постинга не е за теб.

Автор: Rebellious   
Дата:   21-10-04 02:18

Абе никой ли няма лични впечатления от G6?

Автор: lukcheto   
Дата:   21-10-04 11:35

Мен не ме кефи, че е прекалено лек и на външност прилича на играчка... Не ме допада такъв дизайн (с усещането, че падне ли край)и за пореден път си помислих: " не се разделям с Г2та, поне не още" [smilie5] [smilie18] [smilie25] [smilie6] [smilie25] [smilie6]

Автор: boni   
Дата:   21-10-04 11:43

Аз лично все още не виждам нещо в класа на Г2 заради което ,човек да се раздели с Г2-ката си.
Е ако трябва да се купува нов апарат и не си имал друг преди това ,може да си вземеш Г5 или Г6,но ако имаш вече Г2 ,не си струва да го продаваш и да вземаш някой от новите.Ще загубиш излишно пари,а няма да получиш адекватна равностойност в качество.
Освен това нито един от следващите Г-та няма толкова чисто откъм аберации изображение.
Ако си продаваш Г2 -то единствената причина може да бъде ДСРЛ. Всичко друго ще е разочарование за дадените пари.

първа  назад  1     всички  напред  последна