Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 hlutz
Автор: stranger   
Дата:   28-01-04 22:54

Naposleduk vseh da prekalyavam sus superlativite, she tryabva da prestana da piya :))))))))))))))))))))))))))))
Taya tema ya puskam ta da contribyutvam i az s neshto za zhivota vuv foruma i da ne mi se otnema pravoto da si glasuvam i hortuvam :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Aide cheers :))))))))))))))))))))))))

Отговори на това съобщение
 Re: hlutz
Автор: junior   
Дата:   28-01-04 23:10

То това да се понапием от време на време си е изконно човешко право....

Няма да им се дадем, Stranger...

На ноож... (не бе, хлуц, не на нож)...

На бираааааа!!!!!
[beer]
Наздравеееее!!!!

Дата:   28-01-04 23:24

Junior, az ot tebe she traybva da se razgranicha, da ne izgori pokrai uzryaloto i surovoto. Priyatelstvoto si e priyatelstvo, predatelstvoto - predatelstvo, she tryabva vseki da se spasyava sam, zalogut tuk e tolkova golyam :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))0000000000000000000000000000

Дата:   29-01-04 09:28

Taya sutrin kato iztreznyah si misleh da pusna 6 actovi snimki, taka de, oshte poveche da doprinesa i da si nabavya neobhodimiya credno aritmetichen reiting ot sedem tzyalo sheiset i tri, obache.....damn!!! Sestra mi zabrani!
Ne moga da sporya s neya, tya e edna namaana feministka, kakvo da pravya sega? Hora, pomognete mi, tuka sum v beda;)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Автор: Mobby_Dick   
Дата:   29-01-04 09:39

stranger - пусни ни ги по майлите, пък ние ше ти гласуваме анонимно със седмиците, и готово.[smilie3] [smilie25]

Дата:   29-01-04 20:29

:)))))))))))))))))
Mobby, kude se izgubi be sladur, bez tvoite postove beshe zapochnalo da mi doskuchava:))))))))))))))))))))))))))))))

Uf, malko poizlugah za rakiyata, vsushtnost ne piya:)))))))))))))))))))))))))))))))

Автор: Gafa   
Дата:   29-01-04 20:52

hmm to vyobshte ima li razdel tuka
aktova fotografia ili se ravniava na golo tialo samo ?????[smilie7]

първа  назад  1     всички  напред  последна