Автор: photoforce
Дата: 13-10-04 20:46
Абе, от кого зависи, да попитам аз, ама приятелски - но, защо, този форум няма, въобще, никакво разпределение по директории, категории, или нещо. На всякъде по света и предимно, в българия се използва напоследък една стандартна система за форум, предлагаща директории. Винаги съм обичал да учавствам във форуми - от скоро съм във този сайт и, макар и самото име да е "ФотоФорум", то форумът е повече от ужасен. А сайта е направо прекрасен! Невероятен. Но, ще кажете, че си противореча - прави сте. Да, оставам на мнението, че съм очарован от сайта, гласувах за него с удоволствие и със чувството, че гласувам за най-готиния сайт, който ми е попадал в последните месеци. Ужасно приятен е престоят тук - и това е точно така, това не е сайт, който да погледнеш и зарежеш, защото е "разгледан", това е, като кафето, което пием, влизаш, и седиш - и във този смисъл това е един прекрасен форум... но! Дайте да направим нещо за форума - колко по-привлекателен и лесен ще е, ако има, да речем категории "търся снимка","техника","мнения","идеи","срещи","търси момиче","търси момче","всичко останало" - или нещо такова. Малко просто звучи, но така съм го виждал ( да, именно и с пследните две директории :) );но какво, не е там въпроса - така всичко е много неясно. Не се разбира коя тема е нова и коя просто е редактирана наскоро, поне не от пръв поглед... вие какво мислите за всичко това ? No offence.
|
|