Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Липса на категории във форума
Автор: photoforce   
Дата:   13-10-04 20:46

Абе, от кого зависи, да попитам аз, ама приятелски - но, защо, този форум няма, въобще, никакво разпределение по директории, категории, или нещо. На всякъде по света и предимно, в българия се използва напоследък една стандартна система за форум, предлагаща директории. Винаги съм обичал да учавствам във форуми - от скоро съм във този сайт и, макар и самото име да е "ФотоФорум", то форумът е повече от ужасен. А сайта е направо прекрасен! Невероятен. Но, ще кажете, че си противореча - прави сте. Да, оставам на мнението, че съм очарован от сайта, гласувах за него с удоволствие и със чувството, че гласувам за най-готиния сайт, който ми е попадал в последните месеци. Ужасно приятен е престоят тук - и това е точно така, това не е сайт, който да погледнеш и зарежеш, защото е "разгледан", това е, като кафето, което пием, влизаш, и седиш - и във този смисъл това е един прекрасен форум... но! Дайте да направим нещо за форума - колко по-привлекателен и лесен ще е, ако има, да речем категории "търся снимка","техника","мнения","идеи","срещи","търси момиче","търси момче","всичко останало" - или нещо такова. Малко просто звучи, но така съм го виждал ( да, именно и с пследните две директории :) );но какво, не е там въпроса - така всичко е много неясно. Не се разбира коя тема е нова и коя просто е редактирана наскоро, поне не от пръв поглед... вие какво мислите за всичко това ? No offence. [beer]

Отговори на това съобщение
 Re: Липса на категории във форума
Автор: boni   
Дата:   13-10-04 20:56

Ами причините да не е разделен са 2 :
1. все пак темата на форума е една - фотография .Изследвали сме малко чуждите форуми за фотография и сме установили,че каквото и да казват хората в края на краищата предпочитат единен форум ,в който без много цъкания по различни категории да следят дискусиите.
приме за това е форумът във фотографер.ру,където категориите са много ,а пишещите малко.
Това е все едно да сме се събрали на купон,но да сме се затворили в различни стаи на апартамента - губи се общия дух. Може би ,това което трябва да се отдели са само темите за продажба на техника и това ще го направим,ще има нов форум "Фото-Базар"
В същото време търсачката на форума работи добре и лесно можеш да направиш справка ,за това което те интересува.
Защо да го променяме ,щом форумът е посещаван,ежедневно има нови теми и т.н.
2. има и друг проблем ,който е свързан с това ,че самия форум в сайта не е програмиран от нас създателите на сайта ,а е фрий и не можем много да му бъркаме в кода .

Радвам се ,че харесвате сайта !
Скоро ще има опция за маркиране и следене на любими дискусии под снимки или във форума

Автор: Sid   
Дата:   13-10-04 21:02

[smilie24] [smilie24] [smilie24] Това ще е голямо улеснение!!!
Използвам повода да ти благодаря - нещата са оправени!!!

Автор: photoforce   
Дата:   13-10-04 22:22

И е така, и не е точно. Единствено, като каза, за купона и стаите, се замислих, че наистина има и такъв момент. Но, от друга страна, винаги се чете Новото, онова, което излиза на първата страница от поредица от такива. Ето така, ако има няколко директории, във всяка ще има пресни неща, докато така човек вижда максимум първите десет теми и излиза. Трудно е да се прследи дори тема, в която скоро си писал, защото може да се напише по нещо в още 15 и твоята ще изглежда забравена, много надолу. А да не говорим за това, ако някой например си търси снимка от някъде, колко трудно е да разбереш за това навреме - смесва се със всичко и така човекът има повече късмет по отношение на това кой ще превари да види, че търси нещо, или, пък, ако никой не отговори в рамките на няколко часа, темата му може да слезе толкова надолу в общия изглед, че едвали скоро някой ще я забележи. Трудно е проследяването на интересните теми и филтрирането им от останалите, някой от които дори - ОфТопик... ! [beer]

Имам и един въпрос. За какво е функцията Изпращай отговорите по тази тема на горния имейл адрес - кой адрес?!

Автор: stoevmobile   
Дата:   13-10-04 23:38

туй за адреса и аз много съм се чудил[smilie11]
а темата за проследяването е интересна[smilie24] [smilie24] [smilie24]

първа  назад  1     всички  напред  последна