Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Някой не продава ли?
Автор: Георги   
Дата:   11-10-04 18:10

ползван поларизационен, нд или инфраред филтри? инфрареда (не съм много запознат) предпочитам да е Hoya R72 (тоя оранжевия на хама не ми допада)?

Отговори на това съобщение
 Re: Някой не продава ли?
Автор: Thor   
Дата:   11-10-04 18:15

търси по възможност с най голям диаметър и най добро качество ,за да можеш да ги ползуваш на обективи с различен диаметър чрез преходници/адаптери ..[smilie6]

Дата:   11-10-04 18:15

ооо забравих,

на 58 мм

Дата:   11-10-04 18:17

Thor, 58 мм без преходник. Какта беше ставало на въпрос в предни теми - за мен най-добрия вариант в момента е апарат с несменяема оптика. Не искам огледално-рефлексен :) НЕ искам обективи, преходници, адаптери и т.н. искам няколко филтъра на 58мм на сносни пари. Стига да не са надрани разбира се, или някой да мисли да им вземе цени като за нови :)

Дата:   11-10-04 18:40

съгласен съм с теб за филтри които държиш постоянно на обектива да , но по специални ако ти изпаднат от най доброто качество ,които са по скъпи и които да речем ще ти се налага да слагаш за малко време , гледам от моя гледна точка ,може и да нямам право по принцип ,но например имам обективи от 77mm,72mm,67mm,62mm,58mm,55mm,52mm,49mm и другите не ги знам точно ,та ако трябва да взимам специален филтър за всеки ....става една ....,а колко е лесно с два филтъра да покрия цялата гама ,иначе имаш право ако ти трябват филтри само за един обектив или за обективи с еднакъв диаметър на резбата за филтри ,най добре е да си вземеш този чиято резба отговаря на резбата за обективите ти ..[smilie7]

Автор: mvelikov   
Дата:   11-10-04 18:40

оборудваме олимпуса ли?

имам на 55мм ама е скъп 60$ Hoya. Толкоз струва на магазина:

http://www.camerafilters.com/detail.aspx?id=128

всъшност като бях във варна ти го видя:)

Дата:   11-10-04 19:28

ето как изглежда един филтър от 62mm ,закачен с преходник/адаптор за обектив с резба за 52mm филтър ,абсолютно никакъв проблем и никакво неудобство ,но пък ако случайно ти попадне качествен поляризиращ филтър 62mm и най вече на добра цена ,защо трябва да го изтърваш ??? при нея комбинация пък още по малко ще си личи че филтъра е по голям [smilie6]

https://photo-forum.net/static/forum/2011-12/tvaz8953.JPG
http://img.photobucket.com/albums/v364/kruos/Filters.jpg

[cool]

първа  назад  1     всички  напред  последна