Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Да видимо снимке и да пооратимо за Копрен.
Автор: vatsacho   
Дата:   06-10-04 20:14

Позволявам си да започна темата на местния турлашки диалект.И той,както и красотите на Копиловския балкан,са слабо известни в страната.Може би станахме малко досадни на аудиторията,но се радвам,че boreto,Sagittarius,niagara,4i4o-Joro се откликнаха на поканата,доведоха и още ентусиасти,а Turlak Господ го прати по това време в родното му село.Въпреки капризите на времето,мисля че всички останаха доволни,което личи и от прекрасните кадри в профилите им.Върхът не го достигнахме,но и това ще стане(може би още тази събота).Но,който дойде,сам ще разбере, колко трудно е да се откъснеш от красотата на водопадите,гората и скалите под върха.
Едън дън па че се видимо по скоковете и скокичите и че снимамо,снимамооо!!!

Отговори на това съобщение
 Re: Да видимо снимке и да пооратимо за Копрен.
Автор: sagittarius   
Дата:   06-10-04 20:39

Това го разбирайте като покана за събота 09.10. за поредната разходка из региона.

Автор: stoevmobile   
Дата:   06-10-04 21:04

Блазя ви![shtrak]

Автор: BuzzFuzz   
Дата:   06-10-04 21:09

Za kade govorim ???
bih do6ul ama na 11 imam rojden den i mislq da sum Trezven za da go posre6tna a i skoro ne sum se kateril mnogo mnogo i znam 4e 6e mi izlezne prez ....... I mislq da go propusna no bih iskam da razbera gore dolu za kakvo govorim ???
Kolko kilometra kade i za kolko dena !!

Автор: algaivel   
Дата:   06-10-04 23:19

Pak na Kopren li? Kade sesabirate i s kakvo stigate do Mezdra? Za kolko dni go planirate? Priemate li nepoznati?

Дата:   07-10-04 08:43

Приемаме всички.На когото не му се качва върха,може да ходи по екопътеките,където са красивите и безбройни водопади.Мисля да идем на Профилакториума още в петък вечерта.Който дойде в събота,трябва да тръгне към 6 часа,за да пристигне при нас към 8.За съжаление за неделя дават вероятност за дъжд и не искаме да рискуваме и да отлагаме качването за тогава.Пък и трябва малко да се разпусне по екопътеките.Как се стига и всичко останало го има в старите теми за Копрен.Моб.ми телефон е 0888600086.Носете си личните карти.

Автор: sagittarius   
Дата:   07-10-04 10:00

Algaivel, Мездра няма нищо общо. Монтана може евентуално да е сборен пункт или направо на профилакториума край с. Копиловци.

Дата:   07-10-04 17:29

Cial den ne moga da vliaza v saita.
Niakoi shte tragva li ot Sofia v sabota?

Автор: krasimir   
Дата:   07-10-04 20:36

vatsacho, я кажи ми, като ходите по баирите пеете ли?

Дата:   08-10-04 08:36

А ти как мислиш?

Дата:   08-10-04 08:46

Za sajalenie sapruga mi e na rabota v sabota i oste edna mechta shte potane v nebitieto
Ako se sluchi niakakvo chudo shte se obadia
Tolkova sajaliavam

Дата:   08-10-04 09:02

Щом толкова съжаляваш,можете да дойдете в събота вечерта.В неделя времето ще е хубаво според последните прогнози.Има вероятност тогава да качим върха.

Дата:   08-10-04 09:39

Vij tova e super idea. Shte se opitam da go navia. Ako tragnem shte ti zvanna da se ugovorim
Blagodaria ti

Автор: krasimir   
Дата:   08-10-04 12:34

Светльо, жената каза, че ако пеете и ходите бавно може да дойде и тя и да свири на чело. А аз се чудех кой е тоз vatsacho
от Монтана, но от снимките вече знам.

Дата:   08-10-04 14:59

Имах две версии,кой е Красимир.Едната отпадна.Ами елате.Може и без челото.А ще ходим бавно:снимайки и пасейки(боровинки).

Дата:   08-10-04 15:25

Ние тръгваме още тази вечер.Ако някой реши в последния момент,в старите теми е описано как да стигне.

Дата:   11-10-04 11:56

Това е самият Копрен.напишете тук URL на снимкатаhttps://photo-forum.net/i/44848&USER_ID=639

Дата:   12-10-04 00:01

Продължавам благородно да ви завиждам и да съжалявам за пропуснатата възможност. Грешката ми беше в това , че не отчетох три фактора
1. Умората
2. Квалификацията за световното по футбол (2:2) и аз я гледах и
3. Старта за наградата на Сузука от Формула 1 (спечели Пилето) и него гледах
Е все пак не съм съвсем на сухо, начесах си другата краста - гъбите - отидохме в неделя на разходка и набрахме това: https://photo-forum.net/i/45063&USER_ID=4577
До следващия път[beer] [shtrak]
Между другото как мога да сложа снимка тук???

Публикацията е редактирана (12-10-04 10:04)

Автор: turlak   
Дата:   12-10-04 01:11

mamo, gabki, tuka oshte sme na suho, dobre che si hodih na Kopren ta stanahme kako bibichi(bibeta)
Blaze vi na tia deto se ukachihte taya minalata sabota, a pak ya kato si znam che ste sposobni vi se obadih na zhivo i direktno ot Coin-tci, espaniolsko da se chuem, bre, tuy internet, mobiphoni sa golemo predimstvo, kato che li sam si dom....
Aide da upregamo shiu, che ni cheka malko rabota, posle che si odimo dom, che yutre ni cheka snimanje yako... [shtrak] [smile]

Дата:   12-10-04 10:11

Хайде давайте да видим още снимки

Дата:   12-10-04 10:15

Турлак,благодаря за обаждането.Вдъхна ни кураж за последните метри.Имахме нужда.Чичо Жоро и той се обади.Направо си бяхме радиоуправляеми модели на фото-форума.
Algaivel,не искам да те ядосвам,но съм длъжен да уточня,че мача го гледахме в хижата като етусиазирани фенове,гъби също набрахме:брезова манатарка(от хубавите,с канелената шапчица и сърнели).:))))

Дата:   12-10-04 10:18

Ще сложа още снимки,но и аз не разбрах как да ги сложа тук.

Автор: BuzzFuzz   
Дата:   12-10-04 10:24

vatsacho dali skoro pak 6te hodite ???
Ako hodite i ako se okaja seriozen v koeto dosta se sumnqvam !!! za sebe si moje da doida i az ! Nadqli 6te izka4a si4ko s va6 6toto ne sum hodil stabilno na planina ot 2-3 godini moje bi ! a i sa 4akam da mi pristigne fotoaparata 4e s toq A60 mi omruzna i re6ih da mina na analogov Nikon FM :)) ta 6te go polu4a do 2-3 sedmici i sled tova ako pravite razhodki po planini i gori ke se opitam da doida !!! Daje o6te 1 mom4e moje da zema !!

A vpro4em vie ne yto4nihte s spalni 4ovali ili bez ??? samo za 1 den ili malko lager 2-3 dena pod nebeto !!!

Дата:   12-10-04 10:39

Нямаше никакви спалми чували.Това е мерака на Турлака - да спи в планината.Спахме на хижата,където условията са много цивилизовани за хижа.Има и един "Профилакториум",но често идват групи и компании да празнуват.Знаеш,че до където стига асфалта стига и пРостотията(нарочно я пиша с главно "Р" - звучи ми по-агресивно).
Изкачване на върха - догодина.Сега вече трудно ще се улучи хубав ден,пък и да е празничен.Но по еко-пътеките винаги може.Аз съм на разположение,но няма да правя специална организация.И без това попрекалих.Ако от форума се самоорганизирате, ще ви заведа.

Дата:   12-10-04 15:41

Vatsgho въобще не ме ядосваш. Както казах благородно Ви завиждам. Яд ме е на фирмите които работят всяка събота та човек не може никъде да отиде. Запазвам си правото за пролетта да знаеш
Какво стана със снимките?

първа  назад  1  2     всички  напред  последна