Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 ideq za kacestven skener........
Автор: vai   
Дата:   04-10-04 20:06

imali nqkoi opit s skener za snimki i filmi za preporaki ili da ma nasocite kam ne6to?
Razocarovan sam ot moq EPSON i sega tarsq, tarsq,tarsq..........ama iz neznam kakvo da vzema[smilie11]

Отговори на това съобщение
 Re: ideq za kacestven skener........
Автор: access   
Дата:   05-10-04 10:55

Едни от най-добрите /респективно най-скъпите/ са Howtek. Работил съм на модела 4500 на МАС преди година-две. Погледни тука http://www.halftone.co.uk/tech/filmscan/howtek/howtek.htm
Но проблема е това "The Digital PhotoLab
and Howtek 4500 scanner are sold together by us for $24,800 total price" и това "Refurbished Howtek 4500 drum
scanner $5,495.95". Иначе среден/нисък клас бол варианти... Ама поста ти е "kacestven skener" та за това тази машина препоръчвам. Защото качеството е право пропорционално на цената в 99.9% от случаите.
P.S. Погледни и тук: http://photography.about.com/library/weekly/aa060203e.htm

Автор: cristo   
Дата:   05-10-04 11:24

кой модел е твоят Епсон, та си разочарован?

Автор: cristo   
Дата:   05-10-04 11:29

междо друтото помня, че имаше едни модели скенери на Епсон от преди 2-3 години (най-добрите им модели плоски скенери тогава), дето вървящият с тях TWAIN драйвер беше много скапан и всички използваха един друг драйвер с който резликата беше огромна

някой може да подсети за този драйвер (програма) че аз не го знам, само съм чувал и бях чел по нета преди време за това

silverfast ?
Автор: opeldjia   
Дата:   05-10-04 11:51

[smilie5]
btw az imam Epson 2400 i mislia che za parite si se spravia prilichno, ne znam kak e bilo predi no Epsonskia driver syshto mislai che e prilichen

Re: silverfast ?
Автор: lubo1972   
Дата:   05-10-04 14:36

Софтуера се казва SilverFast и с него скенера става съвсем друг. Адком го продават за около 100 евро мисля беше. Има го и пу 'другия' начин ама по-стари версии. Търси си точно за този модел скенер защото всяка версия е вързана с определен модел скенер.

Автор: papi   
Дата:   05-10-04 15:27

canon canoscan5000F ot cantek.bg

Автор: vai   
Дата:   06-10-04 20:39

EPSON 1250
poqvqvatse pra6inki koito nemoga da izcistq i te se qvqvqt po cqloto skanirvanblagodarq za savetite[smilie24] na vsicki[beer] ot men

първа  назад  1     всички  напред  последна