Автор: Thor
Дата: 05-10-04 22:55
ми аз ходих на място да ги видя ,и то да те е страх да им влезнеш в магазина ,камо ли да пазаруваш ,просто от интерес , в едни забутани кварталчета в Бруклин ,пък в Манхатан ,повечето такива са по разни апартаменти на втория третия етаж ,абе то около Times Square пълно с мошенници гледат да те набутат ,предлагат разни неща дето даже няма да ти станат на фотоапарата ,ама иначе са убедителни ,разни приставки за цифрови фотоапарати се опитваха да ми ги навият на механичен фотоапарат ,майтап ама като не стане и грабват друга да пробват ,важното е веднъж да им платиш ,после ако тръгнеш да връщаш като разбереш че си измамен сигурно ше вдигат раменете ,иначе разни дребни влектроники имат на ефтинийка ,уолкменчета ей такива ,по големите им са по скъпи от повечето големи магазини затова и както пише menthol ,трябва да си има адрес магазина ,няма ли ,може да се окаже и само една пощенска кутия ,цирк ама има такива дето се ловят по няколко пъти даже ,абе кви балъци има ,направо си нямаш представа
|
|