Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Prepora4aite mi card reader
Автор: newbie   
Дата:   03-10-04 17:33

Zdraveite,
Molia prepora4aite mi niakoi usb card reader, ako e vazmojno da obhvashta pove4e formati (CF, MMC, MS,. etc.) i ot kade moga da go kupia.

Blagodaria[smilie3]

Отговори на това съобщение
 Re: Prepora4aite mi card reader
Автор: dili   
Дата:   03-10-04 17:43

http://www.digital-flash.com/catalog/index.php?cPath=21_39

Автор: Thor   
Дата:   03-10-04 17:57

Lexar [smilie24]

http://www.robgalbraith.com/bins/content_page.asp?cid=7-6459-7252

Lexar firewire за мен са най добрите ,но има и други [smilie6]

Автор: stoevmobile   
Дата:   03-10-04 18:12

Каквото и да си вземеш, гледай да е USB 2.0, иначе все ще ти върши работа.
Аз лично не използвам. Програмата с апарата ми върши работа, подрежда ми снимките по дати, отваря нови албуми автоматично и изобщо не страдам, че малко по-бавно точи.
А преди време имаше такава тема и доста се изписа. Виж в търсачката на форума.
Успех[smilie5]

Дата:   03-10-04 18:38

стоеф с Lexar е поне тоя дето имам ,не ти трябва никакви програми ,като го закачиш и се показва, като външен хард-драйв ,и само с мишката си дърпаш или слагаш каквото си искаш ,снимки ,музика квото ти душа сака и отделно бързината му е върха ,малки удобства ,но един път като свикнеш ,няма отърване [smilie6]

Дата:   03-10-04 19:31

Thor, изгоря ми паламудчето на скара, заради форума[smile]
То всичките четци се разпознават като външно устройство, нали? А за какво пък да си качвам музика в картата и фотоапарата? Има си USB памети за пренос на данни, аз лично използвам една стара 64МВ на Chronos от няколко години - стига ми за прехвърляне на документи между компове, дето не са в мрежа.
Аз писах, че програмата на апарата автоматично ми реди снимките по албуми, и създава нови такива, според датата на заснемане, което си е удобство и предимство пред четеца. Има някакви възможности за автоматично създаване на албум и според датата на сваляне от апарата (не я използвам и не съм запознат с нея). Иначе за скоростта - не споря. Четеца е бърз, ама една 256МВ карта да не се точи 2 часа я[smilie5]
Лично за себе си бих предпочел да не използувам четец на карти. Ама всеки сам си преценява, нали?
[shtrak] [beer]

Дата:   03-10-04 22:13

стоеф не е така ,за този не ти трябва драйвъри ,където и да го цъкнеш ,си бачка все едно си е у дома ,по всички PC-та Mac-ове Linux-и и т.н. ,а иначе имаш право ,всеки сам си преценява ,но ако имаш 1 Gb да сваляш може и да си смениш преценката ,та аз имах в предвид че като се набутва човек да си вземе горе долу най доброто защото разликата в цената е от порядъка на 20-на US$ ,но удобството е несравнимо ,а програми за подреждане по дати ден час и физиономия колко щеш из нет-а ,хмм тук имам една за 25000 фотографии само като кликна с мишката и мога да си ги превъртя на екрана [smilie5]

Автор: jumbo   
Дата:   03-10-04 22:30

аз имам четец и никонската програма си го намери и като му ръгна карта веднага я надушва и си я точи и пак си прави лабуми [smilie25]

Дата:   03-10-04 22:34

Thor, ХР-то на уиндоуса не му трябват драйвери за разпознавка на външно устройство, ама всяка допълнителна програмка, дето вечно е отворена и следи за включ/изключ на някакво "добавче" си е в тежест на компа, колкото и да е як.
А за карти 1-4GB, сигурно си прав, ама колцина ги използуват...пък и те не търсят помощ у форума[smilie5]
А за newbie , дето търси нещо, дето струва колкото 2-3 каси бира, ебаси и споровете му направихме тук....
[beer] [beer] [beer]
бях почнал да снимам фотоесе, ама заради форума поизгорях паламудчето и сега финала на есето отиде.
нейсе - ще повторя след няколко дни - сега е сезона на паламуда.[smilie24]

Дата:   03-10-04 22:38

ми те повечето програми са такива [smilie24] но хубавото на четеца е че освен че по бързо сваля .не се разваля там дето слагаш кабелчето на фотоапарата ,поне мен това ме притеснява ,постоянно врък-брък ,пък и батерията на фотоапарата ако няма как да я заредиш не се хаби излишно,абе има си нужда от четец ,за тези които са си го преценили де ..[smilie5]

Автор: solo5   
Дата:   03-10-04 22:40

Вземи си някой евтин на USB 2.0
Кой знае каква разлика няма [beer]

Дата:   03-10-04 22:41

ми стоеф нали точно това ти казах че не му требе , на тоя четец програма за разпознаване затова и го препоръчах ,карай ние не спорим всеки си дава мнението [smilie6]

Дата:   03-10-04 22:42

Thor,
[shtrak] [beer] [shtrak] [beer] [beer]
Нека си го вземе човека. Пък после да сподели мнение[smile]

Дата:   03-10-04 22:44

ми те сериозните дали на USB 2.0 или на FireWire са си на една цена [smilie6]

Автор: junior   
Дата:   04-10-04 00:21

първият, който видиш - то нема кво да му се препоръчва... като спре да работи - купуваш нов....

първа  назад  1     всички  напред  последна