Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Що е то?
Автор: Donsky   
Дата:   03-10-04 17:28

Предлагам вътрешнофорумски конкурс на тема "Що е то?" Сиреч, какво, аджеба, има на снимката. Първоначално ми хрумна "Що е туй", но се отказах, за да не провокирам нечие подсъзнание. Сигурно, ще вървят много макроснимките, напр. око на комар или парченце ушна кал от ухото на любимата, но може да се измисли и снимка на популярен обект от необичаен ракурс, пък и много други неща.
За начало предлагам обект, който съм сигурен, че веднага ще бъде разкрит от специалистите в областта, но от някъде трябва да се започне. [smile]

https://photo-forum.net/i/42993&USER_ID=4215

Отговори на това съобщение
 Re: Що е то?
Автор: stoevmobile   
Дата:   03-10-04 18:05

Разкрихме те я[smilie5]
Хитро, ама чак подконкурс???
Ами аз преди време предложих и албум "Снимките от моят прозорец", че маса експерименти са направени по този начин.
[shtrak] [beer] [shtrak] [beer]

Автор: ognyan   
Дата:   03-10-04 18:08

I az v momenta sum v period na:"Снимките от моят прозорец" :)))))I malko snimki na plemennika zashtoto toi mi e pod ruka:)))

Автор: leia   
Дата:   03-10-04 18:08

бутилка? [cool] undefined

Автор: Krassy   
Дата:   03-10-04 18:32

[smilie10]

Автор: Donsky   
Дата:   03-10-04 18:40

Знаех си, че ще бъда разкрит [smile] При толкова специалисти...
Ако не конкурс, то поне албум може да се направи. Е, племенника едва ли ще бъде разкрит, или поне нещо повече от общата дефиниция "момченце". Снимка от моя прозорец също може да е интересна, ако има ключова информация. Виж едър план на паве с въпрос "къде се намира" или "от коя кариера е издялано" ще малко по-затрудняващ.
Благодаря на участниците! [beer]

Автор: leia   
Дата:   03-10-04 18:53

Какви ти специалисти [smilie3] не само съм новак, ами още си нямам и апаратче... но виж другата седмица се надявам да се похваля с нова придобивка!

Автор: Thor   
Дата:   03-10-04 18:56

тва е на стоеф ,обектифчето на Canon-чето ,ама мноо му го обработили против хроматични аберации ,че затва стои толко зелено [smilie5]

Автор: stoevmobile   
Дата:   03-10-04 19:03

хе-хе...
аз 99% снимам с кутийка, там нема как да стане[beer] [beer] [beer]

Автор: Sid   
Дата:   03-10-04 21:35

"Снимките от моят прозорец"!!! Не съм само аз, че се бях притеснил [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: solo5   
Дата:   03-10-04 21:40

И аз имам снимки ама от терасата [smilie5]

Дата:   03-10-04 22:50

А-а аз снимам и от източната и от западната тераси :))))) и денем и нощем даже в профила съм качвал от западната :)

https://photo-forum.net/i/30971&USER_ID=3643

[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: junior   
Дата:   04-10-04 00:24

АБЕ МАЛОУМНИК, ЩО ЗАНИМАВАШ ХОРАТА С ТВОЙТО БЕЗХАБЕРИЕ?????????[smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23]

Дата:   04-10-04 09:24

junior чудя ти се [smilie11] [smilie11] [smilie11] при толкова много теми във форума що се занимаваш с най-бехаберната [smilie11] [smilie11] [smilie11]

първа  назад  1     всички  напред  последна